Коротко...

Коротко...

З нагоди відзначення Міжнародного дня молоді, запрошуємо всіх бажаючих на перегляд фільму під відкритим небом, який відбудеться 12 серпня, о 21:00, на території Фортеці міста. Прохання взяти з собою ковдри чи килимки, щоб зручно розташуватися на час перегляду.
\"Коротко...\"

О.РАДЧУК, директор міського Молодіжного центру





З нагоди відзначення першої літописної згадки про місто, запрошуємо жителів взяти участь у фотопроекті «Я люблю своє місто».
Просимо надсилати фотографії, де ви сфотографовані на улюблених та історичних місцях міста. Фотопроект буде транслюватися по місцевому телебаченню. Залучайтеся!
Фотографії надсилати до 18 серпня на електронні адреси: molod_nv@ukr.net та molod_centr_nv@ukr.net. Довідки за телефоном: 2-16-85.
Управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради





Міський Молодіжний центр та благодійний фонд «Місія в Україну» запрошують осіб віком від 20 до 35 років взяти участь у тренінгу-презентації «Ризикована поведінка», який відбудеться 10 серпня, о 16.00, у конференц-залі Молодіжного центру.
О.РАДЧУК, директор міського Молодіжного центру





24 серпня 2017 року місто Новоград-Волинський відзначатиме 760-річчя першої літописної згадки.
Під час заходів відбудеться презентація промислових підприємств, виставка-ярмарок продукції виробників товарів, робіт та послуг.
Запрошуємо представників великого, середнього та малого бізнесу міста долучитися до участі.
За довідками звертатися до міської ради за адресою: вул.Шевченка, 16, каб. 11 та каб. 12 або за тел.: 04141-5-31-35, 04141-5-33-96.
Відділ економічного аналізу та планування міської ради