Міська влада звернулася до району за сприянням у будівництві біогазового заводу

Міська влада звернулася до району за сприянням у будівництві біогазового заводу

Міський голова В.Л.Весельський провів робочу нараду з фінансовим директором компанії «Транстандарт-2002» О.О.Поляшовим, фінансовим директором ТОВ «Зорг Біогаз Україна» Д.С.Костюком та завідувачем сектору кредитування МСБ Н.М.Грицай, щодо питання будівництва біогазової установки на базі очисних споруд Новограда-Волинського.


Розглянуто основні робочі моменти та ключові деталі майбутнього будівництва. Біогазовий завод планується будувати за межами міста, тож необхідно вирішити питання, що входять до компетенції районної державної адміністрації.
Наразі, за підписом міського голови, підготовлено відповідний лист на ім’я голови райдержадміністрації. У ньому йдеться про сприяння у погодженні на виготовлення та затвердження містобудівної документації детального плану території для будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій біогазової установки на території каналізаційних очисних споруд КП міської ради «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» за межами міста.
Також було оглянуто відведений для будівництва майданчик.
За матеріалами сайту міської ради