Гундич отримав шайбу і пообіцяв співфінансування будівництва льодових арен в області

Житомирщина готова співфінансувати спільно з державою створення льодових арен в області для розвитку хокею та фігурного катання. Про це зазначив голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич 4 серпня, під час зустрічі з президентом Федерації хокею України Анатолієм Брезвіном, — інформує прес-служба ОДА.
«Як тільки у державному бюджеті будуть передбачені кошти на льодові арени, у нас проект вже буде готовий. Якусь частину вартості проекту ми також не проти співфінансувати», — сказав Ігор Гундич.
ОДА зазначає, що вже найближчим часом на Житомирщину приїдуть спеціалісти, які допоможуть визначитися з ділянкою та прорахунком вартості проекту. Тим часом управління сім’ї, молоді та спорту ОДА прораховуватиме вартість створення хокейної школи та тренувань юних спортсменів.
Анатолій Брезвін повідомив, що зараз федерація займається реанімацією програми з льодових видів спорту, до початку вересня має з’явитися чітке розуміння їх фінансування та розвитку. На зустрічі були присутні мер Житомира Сергій Сухомлин та його заступник з гуманітарних питань Матвій Хренов.
«Шайбу отримав у подарунок від президента Федерації хокею України Анатолія Брезвіна. Пообіцяв, що саме цією шайбою зіграємо перший матч в області на льодовій арені, яку зможемо побудувати, якщо отримаємо державну підтримку. Клюшка в мене є», — написав Ігор Гундич на своїй сторінці у Фейсбук.
Як повідомляв Житомир.info, в лютому цього року мер Житомира розповідав, що ведуться переговори з іноземними архітектурними бюро щодо будівництва у місті багатофункціонального Палацу спорту, вартість якого становить більше 10 мільйонів євро.
Житомир.info