«Ці хлопці не будуть залучені до участі в АТО», — запевнили у призовній комісії з відбору до Національної гвардії

«Ці хлопці не будуть залучені до участі в АТО», — запевнили у призовній комісії з відбору до Національної гвардії

На виконання Указу Президента України «Про проведення у серпні 2017 року призову громадян на строкову військову службу до Національної гвардії України», 8 серпня у Новоград-Волинському об’єднаному міському військовому комісаріаті, за участі керуючого справами виконавчого комітету міської ради Дмитра Ружицького, відбулося засідання призовної комісії.
Стосовно вимог до кандидатів на проходження служби у гвардії, то, відповідно до вищевказаного Указу Президента, призиваються придатні за станом здоров’я до військової служби громадяни України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старші особи, котрі не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.
Як зазначив т.в.о. військового комісара Новоград-Волинського ОМВК Ігор Васьковський, молоде покоління буде проходити військову службу в елітних підрозділах, де зможе оволодіти сучасними видами озброєння та військової техніки. А також, за жодних умов, ці хлопці не будуть залучатися до участі у проведенні антитерористичної операції на територіях східних областей, — запевнив Ігор Васьковський.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради