«З під’їзду не можна вийти — або взувай гумові чоботи, або босим виходь з хати»

«З під’їзду не можна вийти — або взувай гумові чоботи, або босим виходь з хати»

Розповів редакції газети «Звягель» Сергій Катюха — мешканець центральної (!) вулиці Шевченка,4. Йдеться про будинок, в якому знаходиться продуктовий магазин «Ювілейний».
— Мої обидва сини були в АТО, а коли мати померла, то приїхали ховати. Їх здивуванню не було меж, коли побачили, що через ями, нема де поставити труну біля під’їзду. Вирішили власними силами виходити з ситуації. Заплатили 1,5 тисячі за машину відсіву, найняли хлопців, щоб утрамбували ями, і таким чином — поховали. А через два дні усе за собою витягнула фура, яка привозить у магазин товари. Я був на прийомі у міського голови — обіцяв допомогти, але досі нічого не змінилося. Виходить, як у відомій приказці: наче у поганої жінки, котра губи фарбує, а шию не миє. Так і у нас — по центру дороги ремонтують, а ніхто не загляне у двір, що там робиться. Для чого, скажіть, біля пошти поклали новий асфальт, якщо там і раніше був рівнесенький? — дивується Сергій Опанасович.
Від редакції: Дощ цього тижня «оголив» проблему бездоріжжя у місті. Попри те, що цього року шляховики активно працюють, у тому числі — у спеку, кладучи асфальт навіть на тих вулицях, на яких його ніколи раніше не було. Втім, у мережі все одно з’являються фотографії, де негода продовжує малювати картини у фарбах бездоріжжя.
Юлія КЛИМЧУК
Фото Сергія ЩУРУКА