Поминання 33/2017

Поминання 33/2017































23 серпня — 3 роки, як трагічно загинув у зоні АТО дорогий, люблячий син, брат, батько — Володимир Степанович БОЙКО з с.Ярунь


А серце не вірить, душа не сприймає, що серед живих тебе вже немає. Свідомість до спокою кличе, а серце щемить і щемить. Тебе, наш рідненький і любий, довічно не зможем забуть ні на мить. Спи спокійно, нехай печаль і наші сльози не тривожать твій вічний сон. Царство Небесне і вічна пам’ять.


Вічно сумуючі батьки, сестри, діти та всі рідні



Кохана людина не вмирає, Вона з нами просто жити перестає...


15 серпня минув рік, як пішов у вічність коханий чоловік, найкращий у світі батько та дідусь — Микола Петрович БАРАНЧУК


Життя людське, мов тоненька нитка, обривається, зупиняючи людину на життєвій дорозі. Пішовши в інший світ, Ти залишив по собі добру пам’ять. Тепла твого серця і душі вистачало для нас усіх. Ми ніколи не зможемо повірити в те, що навіки перестало битися Твоє турботливе серце. Плачуть за тобою всі стежки, плаче дім, бо немає господаря в нім. Пам’ять про тебе — чиста і світла — назавжди залишиться в наших серцях. Хай буде пухом тобі земля, а душі — Царство Небесне.


ВІчно сумуючі дружина, діти, онуки



18 серпня минає 9 днів світлої пам’яті нашої дорогої Олени Іванівни БАРМАК


Не можна передати того суму та болю, які стискають наші серця, але твоя щира усмішка, добрі справи і світла пам’ять завжди залишаться з нами.


Вічно сумуючі: тато, мама, чоловік Мішанька, брат Олексій з дружиною Любою, хрещениця Дар’я, племінник Ваня



13 серпня минув рік, як пішов від нас у вічність Андрій Павлович ФЕДОРОВ

29.05.1984-13.08.2016 р.


Перестало битися твоє добре серце, у якому вистачало тепла для всіх. Підступна смерть вирвала тебе від нас. Рідненький наш, ми пам’ятаємо, сумуємо за тобою. Спи спокійно, любий наш.


Батьки, дружина, діти, рідні



17 серпня минув рік, як передчасно, у розквіті сил, пішла з життя наша колега — Вікторія Василівна ШОСТАК


Минає час, але ти вічно будеш в нашій пам’яті. Нехай у цей день yci, хто знав тебе, згадають i пом’януть. Нехай свята земля береже твій вічний спокій. Царство Небесне i вічна пам’ять.


3 глибоким сумом генеральний директор та колектив ПАТ «Новоград-Волинський хлібозавод»



19 серпня минає 5 років від дня смерті нашої дорогої матусі, тещі, бабусі — Ніни Василівни ЛАВРЕНЧУК, а 22 серпня минає 6 років, як пішов від нас у вічну пам’ять батько, брат, дядько та дідусь — Микола Петрович ЛАВРЕНЧУК


Пройшли роки, спливуть тумани, над світом знов зійде зоря, та не зітруться всі ті рани, що принесла нам смерть ваша. Нехай у ці дні згадають всі, хто вас знає, пам’ятає, любить. Вічний спокій вашим душам і Царство Небесне.


Рідні



21 серпня минає 40 днів світлої пам’яті Петра Івановича ДАНЧЕНКА


Ти свого недосіяв іще поля,

Добра багато людям ще зробити міг,

Та гірко посміхнулась тобі доля,

І ти так рано спочивати ліг.


З глибокою скорботою сестра Людмила, сестра Варвара, племінниця Радмила з сім’єю