www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 33/2017

18 Серпня 2017 | Оприлюднив: | 2 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Чиїм «чоловіком» є кнур? А. Кози. Б. Корови. В. Кобили. Г. Свині.
  2. Чарівний пристрій Аладдіна. А. Паличка. Б. Чоботи-скороходи. В. Килим-літак. Г. Лампа.
  3. Як звали чоловіка княгині Ольги? А. Ігор. Б. Володимир. В. Святослав. Г. Ярослав.
  4. Інструмент штукатура. А. Сокіл. Б. Орел. В. Гриф. Г. Яструб.
  5. Хто прославився вмінням знаходити мудре, винахідливе розв’язання спірного або складного питання? А. Соломон. Б. Сократ. В. Діоген. Г. Сенека.
  6. Що з переліченого нижче не є головним убором? А. Тіара. Б. Сомбреро. В. Болівар. Г. Піала.
  7. Якою частиною одягу, з чорного або фіолетового оксамиту, у православного духовенства є скуфія? А. Ряса. Б. Шапочка. В. Взуття. Г. Рукавички.
  8. Спортивна гра , представник якої Тоні Вудз є найбагатшим спортсменом у світі? А. Бокс. Б. Баскетбол. В. Американський футбол. Г. Гольф.
  9. Столиця Ліхтенштейну. А. Скоп’є. Б. Дублін. В. Вадуц. Г. Гент.
  10. У якому році англійський винахідник Дж. Стівенсон провів перше випробовування паровоза? А. 1814 р. Б. 1839 р. В. 1850 р. Г. 1891 р.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №33: 1. Г. 2. Г. 3. А. 4. А. 5. А. 6. Г. 7. Б. 8. Г. 9. В. 10. А. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,