Таємничий заколот в ОСББ «Колорит», Або чому загадкова «ініціативна група» так і не з’явилася на збори будинку?

Таємничий заколот в ОСББ «Колорит», Або чому загадкова «ініціативна група» так і не з’явилася на збори будинку?

Як стало відомо газеті «Звягель» із власних джерел, невідомими особами на вул.Пушкіна, 5, мешканцям будинку були рознесені по поштових скриньках листівки.
У листівках містилися звинувачення на адресу голови правління А.В.Легенчука та пропонувалося провести загальні збори будинку, предметом яких був звіт та перевибори голови правління. Збори були призначені на 11 серпня 2017 року.
Прибувши у зазначений день на місце, ми виявили, що біля одного з під’їздів будинку дійсно почали збиратися люди, близько 10 осіб.
Запитавши у людей, яка мета їх зібрання, нам повідомили, що дійсно невідомими особами були розкидані листівки зі звинуваченнями голови правління, за підписом «ініціативна група».
Поспілкувавшись із прибувшими на збори громадянами, троє із них висловили припущення, що ініціатором зборів є один із власників квартири цього будинку, назвавши його прізвище. Але чому він вирішив називати себе «ініціативною групою», — залишається невідомим.
Прочекавши більше півгодини, люди так і не побачили загадкового «ініціатора», який не наважився вийти до них, тому почали розходитися.
Звісно, набагато простіше анонімно розкидати листівки сумнівного змісту і нічим не підтвердженими звинуваченнями, ніж вийти до людей та обгрунтовано, з посиланням на відповідні докази, підтвердити це.
Свій коментар щодо даної ситуації, надав один із мешканців будинку — Сергій Орлов.
Пан Сергій зазначив наступне: «Хотілось би дізнатися: хто все ж таки входить у ініціативну групу? Чому ніхто не вийшов до мешканців, котрі прийшли? Нехай їх було мало. Також хотілося би знати, чи доведена ця інформація до А.В.Легенчука, чи це була провокація?».
Стосовно особистої думки мешканця щодо роботи голови правління, Сергій зазначив, що до будь-якого керівника, будь-якого підприємства є завжди виробничі питання та зауваження, і, зрозуміло, А.В.Легенчук не є виключенням. Але на даний час є більше питань та зауважень не до Легенчука, а до самої «ініціативної групи».
У відповідь на наше звернення, голова правління ОСББ «Колорит» зазначив, що його ніхто не повідомляв про дані збори. Що стосується його діяльності на даній посаді, то висновки щодо результатів такої діяльності потрібно робити на підставі зроблених справ.
Тут важко сперечатися, бо в’їжджаючи у двір будинку, в очі кидається щойно покладений асфальт, ошатне подвір’я, нові лавочки (саме на них люди й очікували на збори). Тож, висновки щодо даної ситуації кожен повинен зробити сам для себе.
Г.ФРЕГЕР
Фото Сергія ЩУРУКА