Стартує велопробіг

Схоже, організатори врахували окремі побажання з приводу нестачі цікавих заходів у святкуваннях. Відтак містян запрошують до участі у велопробігу під назвою «Україна. Народжені вільними» — з нагоди відзначення дня Державного Прапора України, Дня незалежності України та 760- річчя першої літописної згадки про місто.
Збір учасників-велосипедистів заплановано на 23 серпня — о 18 годині, біля міського Молодіжного центру. На початку заходу збираються запустити у небо символічний прапор України з повітряних кульок, а тоді велосипедна колона вирушить за маршрутом: вул.Шевченка — зупинка біля пам’ятного знаку Небесній сотні та загиблим учасникам АТО (покладання квітів) — вул.Пушкіна — вул.Житомирська — зупинка біля меморіального комплексу загиблим в АТО (покладання квітів) — міжнародна траса Київ-Чоп — Городище літописного Возвягеля (поруч з ТОВ «Церсаніт Інвест»). На Городищі буде проведено екскурсію для учасників пробігу. Повернення відбуватиметься вулицями Драгоманова, Героїв Майдану, Л.Українки, Шевченка — до міського Молодіжного центру.
Бажано мати прикріплений до велосипеду Прапор України або прапор міста, а також — головні убори, воду. Орієнтовна відстань поїздки — 18 км. Організатори зауважують, що не несуть відповідальності за стан здоров’я учасників. Рух колони — помірний.
Юлія КЛИМЧУК