Звернення до людей доброї волі!

Звернення до людей доброї волі!

Шановні друзі, земляки!
Нас — українців, новоград-волинців, завжди відрізняли благородність, співчуття, милосердя. Це ми практично підтверджували конкретними справами безліч разів.
Ось і наразі є нагальна потреба допомогти нашому справжньому герою — богатирю Олександру Миколайовичу ДІДОВЦЮ — далеко відомому в Україні, Європі і світі. На жаль, підступна хвороба не відступає, продовжує загрожувати цій чудовій, видатній людині, яка прославила Новоград-Волинський, Україну. Адже до 10-ти разів наш державний Гімн лунав на честь чемпіона на міжнародних змаганнях з гирьового спорту. Він є наша гордість і продовжує свою звитягу, готує достойну зміну, тренує уже ставших призерами майбутніх юних чемпіонів.
Звертаюсь і прошу вас, шановні колеги, товариші, городяни і жителі сіл, відгукнутися — посильними грошовими внесками допомогти Олександру Дідовцю для продовження складних медичних процедур. Кошти приймаються Оленою Завгородньою в офісі страхової компанії «Провідна» (майдан Л.Українки, 15, тел.: (096) 424 83 07, або 2-04-59) та будуть передані за призначенням, про що проінформуємо.

З шаною
В.ЗАГРИВИЙ, міський голова 2,3 та 6 скликань