Кіно під відкритим небом нагадало: маємо власного силача. І він потребує допомоги!

Кіно під відкритим небом нагадало: маємо власного силача. І він потребує допомоги!

З нагоди відзначення Міжнародного дня молоді — 12 серпня, на території скверу «Фортеця», містяни мали змогу переглянути український художній фільм «Іван Сила». Фільм оповідав незвичайну історію життя закарпатського юнака, котрого світова спільнота називала найсильнішою людиною XX століття.
\"Кіно

— Зручно розташувавшись на газоні, молоді пари, сім’ї з дітьми споглядали фільм, а потім аплодували та просили показати кіно «на біс», попри пізню годину. Задоволення від перегляду отримали усі — адже це пригодницька повість про видатну людину, котра прославляла нашу країну у світі. Дякуємо глядачам за участь у заході, — розповіла директор Молодіжного центру Олександра Радчук.
Від редакції: Перегляд фільму наштовхнув нашу читачку Олену Завгородню на думки, які вона озвучила, зателефонуваши у редакцію: «А у нас же є власний «Іван Сила» — наш рекордсмен світу, гирьовик-професіонал Олександр Дідовець. І він зараз переживає складні часи через хворобу, постійно лікується і потребує значних коштів. Людей такого рангу, котрі прославляють Новоград не лише власними досягненнями, але й потужними результатами своїх вихованців у Європі та світі, — ми не маємо права залишити у складній ситуації наодинці!» (Контакти для допомоги — у зверненні В.І.Загривого).
Власна інформація