Хто «посипав» копіями документів вулиці Новограда-Волинського?

Хто «посипав» копіями документів вулиці Новограда-Волинського?

\"ХтоНаприкінці минулого тижня місто сколихнув неприємний краєвид — на центральній вулиці Шевченка і прилеглих вулицях (у районі універмагу «Супутник» і ТЦ «Партнер») були розкидані по дорозі сотні копій документів, що засвідчують особи людей та нотаріальні дії: ксерокопії паспортів, довідки про присвоєння індивідуальних податкових номерів, фотографії людей і їх персональні дані, копії договорів купівлі-продажу майна, довіреностей, довідки та запити нотаріуса. На окремих документах можна було помітити і прізвище нотаріуса. «Хто і для чого це зробив?» — цікавилися городяни.
Ми звернулися з даного приводу у міський відділ поліції та управління ЖКГ міської ради, де нам повідомили офіційну версію. Як виявилося, місцева юридична контора везла здавати на макулатуру списану документацію, яка випала зі сміттєвоза на перехресті, де й була помічена пізніше містянами. Про даний факт вони повідомили чергового поліції, а одразу після вихідних — у понеділок, місцеві комунальники прибрали сміття.
У поліції «Звягелю» повідомили, що ознак криміналу у даному випадку не вбачається, бо ніхто з громадян не звертався до правоохоронців із претензіями щодо розголошення персональних даних.
Юлія КЛИМЧУК
Фото з мережі