www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 34/2017

25 Серпня 2017 | Оприлюднив: | 4 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Скільки грамів у тонні? А. 1 000. Б. 10 000. В. 100 000. Г. 1 000 000.
  2. Символом чого є лавровий вінок? А. Поразки. Б. Перемоги. В. Трауру. Г. Кулінарії.
  3. Якою літерою грецького алфавіту є гамма? А. Першою. Б. Другою. В. Третьою. Г. Четвертою.
  4. Прокладка під гайку або головку гвинта. А. М’ячик. Б. Шайба. В. Волан. Г. Шашка.
  5. Спеціально виготовлена речовина для замазування щілин і тріщин. А. Слон. Б. Бегемот. В. Кит. Г. Червяк.
  6. В якій частині світу проживає найменший у світі птах — колібрі? А. Африці. Б. Америці. В. Європі. Г. Азії.
  7. Скільки років Міккі Маусу? А. 29. Б. 44. В. 59. Г. 88.
  8. На кого перетворила аргонавтів чарівниця Цирцея, коли вони потрапили на острів Ейя? А. Гусей. Б. Свиней. В. Баранів. Г. Бичків.
  9. Самця якої риби у період нересту називають лохом? А. Осетра. Б. Лосося. В. Бичка. Г. Камбали.
  10. Коли випущено перший словник української мови? А. 1600 р. Б. 1627 р. В. 1650 р. Г. 1666 р.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №34: 1. Г. 2. Б. 3. В. 4. Б. 5. В. 6. Б. 7. Г. 8. Б. 9. Б. 10. Б. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,