Там, де гори, полонини — тренувався клуб «Січ»

Там, де гори, полонини — тренувався клуб «Січ»

Фотозвіт місцевого клубу «Січ» зі зборів у Карпатах спричинив фурор не лише серед любителів спорту і батьків каратистів, а й серед зовсім байдужих людей. Нікого не залишила байдужими насичена програма тренувань, поєднаних із активним відпочинком, а найцікавіші миті зафіксував на фото професійний фотограф Юрій Зубрицький, якого каратисти завбачливо запросили з собою у гори.
\"Там, \"Там,

Цей виїзд у Карпати став уже сьомим для «січовиків» — під керівництвом тренерів Петра Корнійчука, Вадима Рибачка і Андрія Хромушина.
— Збори тривали впродовж десяти днів у Славському районі, — розповів Вадим. — 57 спортсменів взяли у них участь, віком від 7 до 23 років. Ми щороку їздимо у Карпати, основна мета — підготовка до нового сезону. Цієї осені у нас дуже ранній старт — 26-27 серпня у Житомирі відбудуться змагання, від яких багато залежатиме, бо вони стануть першим етапом відбору спортсменів до національної збірної України для участі у чемпіонаті світу. Крім того, у вересні плануються поїздки на змагання в Німеччину та Угорщину. Як бачите, старт у нас має бути дуже активний, тому на зборах ми не шкодували нікого (сміється — авт.).
\"Там, \"Там,
На підтвердження цих слів тренер розповів, що у каратистів щодня відбувалися тренування, які розпочиналися з ранкової пробіжки у горах і двох стандартних тренувань з куміте (спарингу). Фізичну підготовку тренери завбачливо активізували до зборів у Новограді, а у Карпатах акцент зробили на підготовці до змагань.
\"Там,У першу чергу на збори поїхали спортсмени, котрі братимуть участь у відборі до національної збірної. Попри різний вік каратистів, жодних проблем із ними у тренерів не виникає — завдяки насиченим тренуванням часу «на дурниці» ні у кого не виникає.
— Це нелегко, але не можна сказати, що збори когось із нас виснажують, — поділився враженнями тренер. — Тепер, маючи суттєвий досвід з організації, ми беремо тих дітей, у яких впевнені, котрі мають стійкий характер і не сумуватимуть надмірно за домівкою. Тому враження у всіх класні. До того ж, на паралельній базі тренувався клуб каратистів «Фортіс» із Миколаєва, що входить у трійку найпотужніших в Україні. Ми сконтактувалися і проводили з ними тренування та спаринги.
Як повідомляють у клубі «Січ», зараз розпочато новий набір на тренування.
Юлія КЛИМЧУК
Фото Юрія ЗУБРИЦЬКОГО

\"Там, \"Там,