Дахи у школах міста обіцяють доремонтувати до 1 вересня

Дахи у школах міста обіцяють доремонтувати до 1 вересня

На виконання розпорядження міського голови від 28.07.2017 №168(о) «Про перевірку готовності закладів освіти міста до 2017-2018 навчального року», з 14 по 18 серпня, комісією управління освіти і науки під головуванням заступника міського голови О.В.Гвозденко, оглянуто навчальні заклади міста на предмет їх готовності до нового навчального року.
\"Дахи

Майже в усіх закладах на момент перевірки завершено ремонтні роботи. Виняток становлять НВК, ЗОШ №3 та колегіум, де тривають роботи з усунення наслідків затікання дахів. З 1 вересня діти комфортно навчатимуться і у цих навчальних закладах, бо усі ремонтні роботи на той момент будуть завершені. До 1 жовтня відтермінується лише реконструкція даху у колегіумі.
Окрім якості виконання ремонтних робіт у закладах освіти, комісією також перевірялися планування роботи навчальних закладів, стан санітарно-гігієнічних умов навчально-виховного процесу, стан охорони праці, безпеки життєдіяльності, протипожежного захисту, дотримання норм колективної угоди закладу, а також освоєння бюджетних коштів.
Щодо останнього, то керівники закладів освіти відзначили, що вперше за багато років їм вдалося здійснити значні придбання у заклади за бюджетні кошти. За це вони висловили слова вдячності міському голові В.Л.Весельському, депутатам міської ради та начальнику управління освіти і науки міськради Т.В.Ващук.
За результатами перевірки, комісією складено акти готовності закладів освіти міста до 2017-2018 навчального року. Детальний аналіз, із висновками та рекомендаціями, розглянуто на розширеній колегії управління освіти і науки міської ради.
А.ТАБАКОВА, заст. начальника управління освіти і науки міської ради