www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 35/2017

01 Вересня 2017 | Оприлюднив: | 3 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Поки не перескочиш, не кажи... А. Суддю на мило! Б. Гоп! В. Овва! Г. Чорт візьми!
  2. На кому шапка горить? А. На Діду Морозу. Б. На Мономаху. В. На злодію. Г. На пожежнику.
  3. На яке прохання, крім зіграти на гармошці, мульт-герой Антошка відповів відмовою? А. Копати картоплю. Б. Поливати капусту. В. Збирати колорадських жуків. Г. Заготовляти макову соломку.
  4. Непереборне бажання щось спалити. А. Графоманія. Б. Наркоманія. В. Піроманія. Г. Клептоманія.
  5. Найвідоміший роман О.Герцена. А. «Війна і мир». Б. «Хто винен?». В. «Що робити?». Г. «Останній з могікан».
  6. Яке число в американській рулетці, на відміну від європейської, повторюється двічі? А. Зеро. Б. Тринадцять. В. Тридцять три. Г. Один.
  7. На якому озері відбулося знамените Льодове побоїще? А. Байкалі. Б. Чудському. В. Онезькому. Г. Ладозькому.
  8. Сузір’я, в напрямку якого рухається Сонячна система. А. Геркулес. Б. Терези. В. Оріон. Г. Великої ведмедиці.
  9. У якому році виготовили свій перший автомобіль Даймлер і Бенц? А. 1886 р. Б. 1900 р. В. 1911 р. Г. 1921 р.
  10. Коли в Японії заснували компанію «Тойота»? А. 1931 р. Б. 1937 р. В. 1946 р. Г. 1957 р.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №35: 1. Б. 2. В. 3. А. 4. В. 5. Б. 6. А. 7. Б. 8. А. 9. А. 10. Б. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,