Коротко...

ДЕРЖАВНА НАГОРОДА ВІД ПРЕЗИДЕНТА — НАШОМУ ЗЕМЛЯКУ
З нагоди Дня Незалежності Президент України нагородив орденом «За заслуги» ІІІ ступеня — Віктора Сергійовича Мельника, директора державного підприємства «Городницьке лісове господарство» — за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм.




З нагоди Дня українського кіно, запрошуємо на перегляд фільму «Червоний» — 10 вересня, о 19:30, на території фортеці. Прохання взяти з собою ковдри чи килимки, щоб зручно розташуватися під час перегляду.
О.ЗАГУРСЬКИЙ, голова Молодіжної громадської ради

Молодіжний центр має намір створити молодіжний дискусійний клуб та відновити роботу волонтерського центру. Просимо зі своїми пропозиціями щодо формату діяльності вищезгаданих осередків, а також — бажаючих долучитися до цієї роботи і стати їх членами, звертатися на електронну адресу центру (e-mail: molod_centr_nv@ukr.net) або за адресою: вул.Шевченка, 5/1, ІІ поверх, кабінет №15. Телефон для довідок: 2-16-85.




Молодіжний центр здає у погодинну оренду приміщення конференц-залу на 40 місць для проведення зустрічей, семінарів та інших заходів.
Довідки за телефоном: 2-16-85, адреса: вул.Шевченка, 5/1.
О.РАДЧУК, директор Молодіжного центру