Триває будівництво на полігоні твердих побутових відходів

29 серпня міський голова Віктор Весельський, разом із колегами, оглянув хід виконання робіт із будівництва другого пускового комплексу полігону твердих побутових відходів в урочищі Ржатківка.
На об’єкті підрядник виконання робіт, керівник ТОВ «Торговий дім Укрвторресурс» Семен Тихонович та головний інженер проекту будівництва Микола Жабровець доповіли про роботи, які нині виконуються працівниками, а саме — підготовку території дамби другого пускового комплексу для укладання 3 тис. м² геомембрани.
Під час огляду одного з пріоритетних об’єктів будівництва 2017-го року, начальник управління житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності міської ради Олександр Богданчук довів до відома учасників наради інформацію щодо використання коштів, які були виділені з міського бюджету — 745 тис. грн., та з екологічного фонду обласного бюджету — 1 млн. 740 тис. грн. Станом на сьогодні освоєно 808 тис. грн. Міський голова у черговий раз наголосив на необхідності вчасного освоєння залишку бюджетних коштів.
Наприкінці зустрічі очільник міста, разом з учасниками наради зазначили, що з метою раціонального використання бюджетних коштів у подальшому, необхідно провести роботу щодо залучення інвестора для реалізації проекту дегазації полігону твердих побутових відходів.
Після огляду полігону було здійснено виїзд на каналізаційні очисні споруди Водоканалу для ознайомлення з технологічним процесом та методами очистки, що використовують на підприємстві.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради