Вітання 36/2017

Вітання 36/2017



















































10 вересня зустрічає чудовий ювілей прекрасна жінка, трудівниця, любляча матуся, найкраща у cвіті бабуся і просто прекрасна людина — Галина Дмитрівна ОПАНАСЮК із с.Пилиповичі


Дозвольте, матусю, нам Вас привітати і найтепліші слова Вам сказати. Бо поки є мама, — доти є сонце, доти — пташина і цвіт під віконцем, доти краса, доти поміч, розрада. Живіть нам, матусю, сто років на радість! Спасибі за ласку, за ніжність, турботу, за чуйність, гостинність, невтомну роботу! Господь хай дарує здоров’я і силу. Спасибі, рідненька, що Ви нас зростили! Багата душею, прудка, роботяща, живіть вічно, мамо, бо Ви в нас — найкраща! Хай матір Божа — Цариця Свята — дарує щасливі і довгі літа!


З повагою дочка Ірина, син Юрій, зять, невістка, онуки, правнуки



10 вересня вітаємо з чудовим ювілеєм Олену Володимирівну ЗАВГОРОДНЮ


У цей дорогий для серця день бажаємо квітів і пісень! Від друзів — щирих привітань, від зірок — здійснення бажань! Від сонця — світла і тепла. І не спинити часу лік, нехай щастить весь довгий вік!


З повагою колектив страхової компанії «Провідна»



10 вересня святкує свій День народження Тетяна Василівна МОМОТЮК


Слова, яких нема гарніше, для тебе в серці я знайду. Хай усмішка твоя — найчарівніша, цвіте, як квіточка, в саду! Нехай тебе кохання гріє, як сонця промені ясні, хай всі твої прекрасні мрії здійсняться, наче уві сні!


Із повагою знайомий



10 вересня вітаємо з ювілеєм Андрія Павловича РАЮКА та з 8-літтям його сина — Дениса Андрійовича РАЮКА, а 12 вересня святкує перший День народження Олексій Олексійович РАЮК


Дорогі наші сину та онучки! Від серця і душі бажаємо усміхатися так, щоб серце усміхалось, щоб квіти на дорозі уклонялись, щоб мир і злагода були в житті, щоб завжди і всюди було тільки свято. Здоров’я і краси ми зичимо вам!


З найщирішими побажаннями до вас усі рідні



10 вересня святкує ювілей найрідніша матуся, найдобріша бабуся і прабабуся — Надія Цезарівна ВОЙТКОВА


Щиро вітаємо з поважною датою! Випало багато випробувань, багато було прожито й пережито. Цей прекрасний ювілей — результат твого життя. Багато рідних, дорогих тобі людей прийшли поздоровити тебе, подякувати за твою життєву мудрість і побажати тобі ще багато-багато років здоров’я. Ми цінуємо тебе за твою доброту, щиру любов і глибоку людську мудрість. Залишайся нашою опорою, підтримкою, ми щиро цінуємо те, чому ти нас учиш. Здоров’я тобі, наша рідна, на довгі роки!


Дочка та онуки



10 вересня — ювілей у найкращого на всій землі коханого чоловіка, папулі, свекра, тестя, дідуленьки — Івана Аполлінаровича СКОКОВСЬКОГО


Наш славний і рідний, найкращий у світі, з тобою нам завжди затишно й світло, ти — гарний господар і батько чудовий, даруєш турботу та море любові. Спасибі за ласку, за руки умілі, що вмієш підтримати словом і ділом! Що в рідному домі — надійно та щиро, живи нам на радість у щасті та мирі. Хай Бог милосердний з високого неба дарує усе, чого тобі треба, а Матінка Божа — Цариця Свята — дарує щасливі і довгі літа!


З безмежною любов’ю твої рідні і особливо Адруся



11 вересня святкує День народження Микола Лазарович ШИКУТА та 35-ліття — його донька — Наталія Миколаївна ШИКУТА


Здоров’я, щастя і везіння, натхнення, миру і терпіння, кохання, спокою, надії, щоби збулися Ваші мрії! А ще — достатку і тепла, благополуччя і добра! Життя хай дарує чудові моменти, яскраві емоції, гарні презенти, і друзів найкращих, з якими надійно, людину найближчу, з якою спокійно.


Дружина та сестра


 

8 вересня — День народження у фотокореспондента «Звягеля» — Сергія Щурука


Хай щастя та мир зігрівають оселю, і грає здоров’я, як добре вино! Будь завжди щасливий і веселий, життя бережи, бо єдине воно! Нехай тобі завжди всміхається доля, несуть тільки радість з собою роки. Хай щастя й здоров’я не зрадять ніколи, збудуться мрії, бажання, думки!


Колеги


 

7 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ ВІЙСЬКОВОЇ РОЗВІДКИ УКРАЇНИ


Шановні воїни-розвідники, ветерани військової розвідки! Робота військового розвідника є надзвичайно важливою і необхідною. Від якості та ефективності виконання поставлених перед вами завдань, залежить не лише хід тієї чи іншої військової операції, але й життя людей. Тому ваша професійна діяльність поєднує у собі глибокі знання, відмінну підготовку і безцінний досвід ведення розвідувальної діяльності.

Бажаємо всьому особовому складу, ветеранам та вашим родинам міцного здоров’я, достатку, злагоди та благополуччя! Нехай буде плідною ваша нелегка, але така необхідна, служба нашій державі.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова районної державної адміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

9 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ ФІЗКУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ


Шановні спортсмени, тренери, працівники організацій та установ фізичної культури і спорту, ветерани та шанувальники спорту! Україна завжди славилася своїми спортивними талантами, чимало з яких має і наш район. Шановні земляки, ми пишаємось вашими досягненнями! Ви з честю продовжуєте традиції з виховання загартованого та здорового молодого покоління, адже фізичне виховання — це здоров’я нації. Отже, наше спільне завдання — залучити у спортивні зали, на майданчики якнайбільше дітей, молоді та їх батьків.

Бажаємо вам міцного здоров’я, родинного щастя, невичерпного оптимізму, натхнення у здійсненні всіх починань та задумів, нових спортивних звершень!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова районної державної адміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

10 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ ТАНКІСТА


Сьогодні бойові традиції танкістів, які вписали немало славних сторінок в історію нашої країни, продовжують воїни танкісти Збройних Сил України. Нехай і надалі високий професіоналізм танкістів і танкобудівників буде запорукою зміцнення національної безпеки України. Нехай ваші вміння та навички допоможуть на захисті рідних кордонів, адже саме зараз, коли триває антитерористична операція на Сході України, ми, як ніколи раніше, розраховуємо на вас і віримо у ваші силу духу та мужність!

Бажаємо вам міцного здоров’я, сімейного затишку, довголіття. Нехай у вашому житті буде побільше світлих та радісних хвилин!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова районної державної адміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Марію Федорівну ГОРЕВИЧ — 09.09.1925 р.н.

Людвига Антоновича ВЕСЕЛЬСЬКОГО — 09.09.1932 р.н.

Анатолія Мифодійовича БУРКОВСЬКОГО — 10.09.1940 р.н.

Надію Степанівну ГАННОШИНУ — 11.09.1946 р.н.

Олену Тимофіївну ПРИХОДЬКО — 14.09.1927 р.н.

Марію Порфирівну КУЧЕРЯВУ — 14.09.1953 р.н.

Миколу Даниловича САВІНА — 14.09.1938 р.н.

Евальда Генріковича КІНЕРТА — 10.09.1941 р.н.

Анатолія Адамовича ШЕВЧУКА — 10.09.1963 р.н.

Леоніда Андрійовича ЛІБЕГУ — 10.09.1968 р.н.

Віктора Володимировича ХОХУЛЯКА — 12.09.1956 р.н.

Івана Олександровича САВЧЕНКА — 13.09.1954 р.н.

Михайла Федоровича ДАНИЛЬЧУКА — 14.09.1955 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»