www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 36/2017

08 Вересня 2017 | Оприлюднив: | 4 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Яка тварина названа в честь відомого мандрівника Пржевальського? А. Кінь. Б. Корова. В. Коза. Г. Свиня.
  2. Прізвисько італійців. А. Сирники. Б. Гречаники. В. Макаронники. Г. Бульбаші.
  3. Озон є сполукою з трьох атомів... А. Оксигену. Б. Нітрогену. В. Гідрогену. Г. Аргону.
  4. Кого мав на увазі персонаж Р. Карцева, коли говорив: «Вчора були по 3, але маленькі, а сьогодні — по 5, але великі»? А. Апельсини. Б. Карасі. В. Раки. Г. Дівчата.
  5. Що винайшов Жак Ів Кусто? А. Батискаф. Б. Акваланг. В. Підводне телебачення. Г. Ласти.
  6. Назва ювелірного каменя онікс у перекладі з грецької означає... А. Ніготь. Б. Ікло. В. Зуб. Г. Бородавка.
  7. Сім’єю яких звірів є прайд? А. Левів. Б. Тигрів. В. Пантер. Г. Гепардів.
  8. Де піднімають прапор, який називається гюйсом? А. На кораблях ВМФ. Б. На пунктах збору новобранців. В. В тюрмах. Г. В зоопарках.
  9. Який із гетьманів мав друге прізвище Конашевич? А. Павло Тетеря. Б. Петро Сагайдачний. В. Іван Брюховецький. Г. Данило Апостол.
  10. У якому році народилась пошукова система Google? А. 1979 р. Б. 1984 р. В. 1995 р. Г. 1998 р.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №36: 1. Б. 2. В. 3. А. 4. В. 5. Б. 6. А. 7. Б. 8. А. 9. А. 10. Б. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,