«Наші показали бокс високого гатунку»

«Наші показали бокс високого гатунку»

Кращі боксери Житомирської і Миколаївської областей вирішили перевірити свої здібності перед Чемпіонатом України та зійшлися у поєдинках із метою з’ясувати: хто сильніший?
Як розповів президент федерації боксу Новограда-Волинського Леонід Плісак, ця зустріч відбулася 26 серпня, у Житомирі. З кожного боку участь у змаганнях взяли по 12 боксерів у різних вагових категоріях: «У матчевій зустрічі перемогу здобули спортсмени Житомирщини (8:4). Від Новограда участь у поєдинках взяли Олексій Плісак та Віталій Свинарський. Хлопці отримали перемогу у напружених двобоях над боксерами, котрі також, як і вони, входять до складу збірної України, та разом тренуються. Наша команда показала бокс високого гатунку і впевнено у раундах виграла (3:0)», — підвів підсумок Леонід Плісак.
Чемпіонат України з боксу вже зовсім скоро — 6 жовтня, має відбутися у Бердянську. Наша ДЮСШ готує на змагання шість боксерів — чемпіонів Житомирської області. Тим часом, усіх, кому подобається цей вид спорту, у секцію боксу і кікбоксингу тренери запрошують у Молодіжний центр, де розпочато набір дітей із 7 років.
Юлія КЛИМЧУК