Коротко...

Служба у справах дітей Новоград-Волинської міської ради оголошує на конкурсній основі купівлю приватного будинку площею 180-200 кв. м для створення дитячого будинку сімейного типу.
За детальною інформацією звертайтеся за тел.: 2-08-91.
Т.БУЧИНСЬКА, начальник служби



З нагоди відзначення державного свята — Дня фізичної культури і спорту — запрошуємо мешканців міста та шанувальників великого тенісу відвідати міський любительський турнір з великого тенісу, що відбудеться 9 вересня, о 10:00, на тенісних кортах по вул.Потапова, 1 (мікрорайон «Кар’єр»). Буде феєрично!


Запрошуємо відвідати міський турнір з шахів, який відбудеться 10 вересня, о 12 годині, у приміщенні спортивної зали ДЮСШ (другий поверх Палацу культури ім.Лесі Українки). Запрошуємо також учасників, які мають не нижче ІІ-го кваліфікаційного розряду з шахів.


Запрошуємо любителів спорту на міський Кубок з воркауту «Batl Zvygel cup», що проходитиме 10 вересня, о 14:00, на території Парку культури та відпочинку. Гарний настрій гарантуємо!
Управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради



З нагоди Дня українського кіно запрошуємо на перегляд фільму «Червоний» — 10 вересня, о 19:30, на території фортеці. Прохання взяти з собою ковдри чи килимки, щоб зручно розташуватися під час перегляду.
О.ЗАГУРСЬКИЙ, голова Молодіжної громадської ради

101 ІНФОРМУЄ
15 вересня у Новоград-Волинському МРВ УДСНС України у Житомирській області будуть проведені заходи у рамках Всеукраїнської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти».
Під час заходу відбудеться гасіння умовної пожежі, показ пожежної техніки та аварійно-рятувального обладнання, спільно з фахівцями міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста — надання допомоги потерпілому.
Початок — о 15:00. Запро-шуємо всіх бажаючих взяти участь у проведенні акції.
Новоград-Волинський МРВ УДСНС України у Житомирській області