Вітання 37/2017

Вітання 37/2017



















































12 вересня відсвяткував ювілей голова Ради голів ОСББ міста, голова правління ОСББ «Колорит», «Родина +», депутат Новоград-Волинської міської ради — Анатолій Володимирович ЛЕГЕНЧУК


Нехай здоров’я завжди добрим буде, щоби в роботі ладилося все, за справи добрі хай шанують люди, у дім хай доля затишок несе. Хай горе обходить завжди стороною, а щастя приходить і ллється рікою! Бажаєм тепла, і добра, і любові! Хай Господь дарує многії літа, а в серці довіку живе доброта.


З повагою ТОВ «Новоград-Волинськліфт» та ОСББ міста



14 вересня відсвяткувала свій ювілей найдорожча людина на світі — чоловік, батько, дідусь — Анатолій Йосипович СЕДЛЕЦЬКИЙ


На килимі життя, немов чарівна м’ята, розквітла ця ювілейна дата! Тобі сьогодні, рідний, 70! Із вдячністю ми хочемо вітати тебе за мудрість батьківських порад, за вміння всім завжди допомагати, за приклад чоловіка й сім’янина і за умілі руки золоті! Тобі ми посилаєм вдячні слова, а Бог хай дарує многії літа! Міцного здоров’я з роси і води, бадьорість і радість хай будуть завжди, бажаємо століття ще прожити і внуків всіх ще одружити!


З любов’ю дружина, донька, зять, син, невістка, онуки



17 вересня наша родина вітає із Золотим весіллям дорогих наших Віру Семенівну та Григорія Федоровича ШПУНТОВИХ


Ми щиро вдячні і доземно вклоняємося вам за ваші мудрі поради, добро, постійну підтримку. Ви гідно пройшли разом через радість і смуток. Як сонечко, зігріваєте нас своєю любов’ю. Ми вас любимо, поважаємо й просимо у Бога міцного вам здоров’я, довголіття і тільки радості у вашій оселі.


З любов’ю та повагою ваша донька Оля, зять Роман та внучки Людмила, Анастасія, Вероніка



13 вересня відсвяткувала ювілей Людмила Францівна БОНКОВСЬКА


Привітна, мила, щира, турботлива, уважна, принципова, великодушна, лагідна та справедлива, Вас називають — вчителька від Бога. За Вашу скромність, чесність, благородство, за простоту душі — від нас усіх уклін. Хай рік від року легше Вам живеться і щастям повниться Ваш дім.


З повагою, вдячністю і любов’ю діти та батьки 3-А, 7-А, 11-А



15 вересня святкуватиме 10-ліття Аліна ЗАБОРЧУК


Твій День народження прийшов, а це таке важливе свято! Хай буде радість і любов, і щирих привітань багато. Зоря найкраща з усіх зір і квітів шелест, пісня ночі... У своє щастя ти повір — і матимеш усе, що хочеш!


З любов’ю мама, тато, бабусі: Люба і Тетяна, дідусі: Микола та Володя



15 вересня святкує ювілей наш дорогий син та брат — Сергій Петрович ДЕСЯТКО із с.Таращанка


Будь завжди веселий, привітний, щирий і красивий, нехай задумане здійсниться, а доля подарує зорепад здоров’я і багато зустрічей із вірними друзями. Щоб радість, щастя тебе обняли, щоб янголи Божі тебе берегли. Будь здоровий, завжди веселий, у Господа — милий, у долі — щасливий! Хай усе найкраще, що у світі є, Господь із небес тобі дає, ангел Божий хай береже,а Пречиста Божа Мати стежинками життя твого веде. Нехай Господь щедроти посилає сьогодні, завтра і завжди!


З повагою та любов’ю мама Ліда, сестра Наташа, швагро Сергій, хрещеник Артем



У цю золоту осінню пору славний 60-річний ювілей відзначає люблячий чоловік, батько, брат, чуйна, добра, щира людина — Вячеслав Анатолійович ПЕТРУК


Юнацьких мрій прекрасний сад плоди дарує в шістдесят! За працю всю, усе знання і вміння, за серця небайдуже стукотіння — подяка щира від людей, від друзів, рідних і дітей! І хоч на скронях сивина, — нехай у серці гомонить весна, в очах сміється сонце золоте, а дерево життя зростає і цвіте!


Дружина, донька, зять, брат, сестри, уся любляча родина!


 

19 вересня святкує 50-літній ювілей Олег АЛІЄВ


Твій ювілей — то мудрості пора, хай буде вдосталь і в житті, і в домі: здоров’я, щастя, злагоди, добра, добробуту та щирої любові.


З повагою дружина, дочка, зять, внучка


 

16 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ ФАРМАЦЕВТИЧНОГО ПРАЦІВНИКА


Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята.

Обрана вами професія пов’язана зі збереженням найціннішого надбання держави — здоров’я її громадян. Переконані, що ваші професіоналізм, цілеспрямованість та відданість справі, — запорука подальшого успішного розвитку галузі та покращання забезпечення населення високоефективними, якісними та безпечними ліками.

Сердечно бажаємо вам та вашим родинам міцного здоров’я, добра та благополуччя. Нехай вдячність та шана людей і надалі надихають вас на подальші успіхи та професійні здобутки.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова районної державної адміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

17 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ЛІСУ


Шановні працівники лісового господарства! Сердечно вітаємо вас із професійним святом.

Прийміть слова щирої вдячності за вашу невтомну працю, яка спрямована не тільки на зміцнення лісового фонду, а й на захист земельних угідь та поліпшення екологічного стану довкілля.

У день професійного свята щиро бажаємо вам добробуту, родинного затишку, невичерпної енергії та плідної праці на благо рідного краю.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова районної державної адміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

17 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ РЯТІВНИКА


Шановні рятівники, працівники цивільного захисту та пожежної охорони! Щиро вітаємо вас із професійним святом.

Кожному з вас притаманні відвага і мужність, вміння швидко приймати рішення і діяти миттєво. Адже ваша нелегка, нерідко небезпечна служба проходить під гаслом: «Запобігти, врятувати, допомогти» і має перед собою почесне завдання порятунку людей та суспільних цінностей у надзвичайних ситуаціях.

Тож, у цей день бажаємо всім вам побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова районної державної адміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Анатолія Архиповича САЙЧУКА — 16.09.1931 р.н.

Галину Григорівну ПАЛІЙ — 16.09.1942 р.н.

Камілію Марківну ТЕРТУС — 20.09.1926 р.н.

Миколу Васильовича КУЗИНА — 15.09.1942 р.н.

Миколу Павловича ГНІТЕЦЬКОГО — 15.09.1952 р.н.

Валентина Івановича ВОЛЬСЬКОГО — 15.09.1965 р.н.

Віктора Альбертовича УСАРОВА — 19.09.1958 р.н.

Сергія Івановича ОСИПОВА — 21.09.1961 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»