www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 37/2017

15 Вересня 2017 | Оприлюднив: | 11 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Личинка метелика. А. Колесо. Б. Ступиця. В. Гусениця. Г. Кардан.
  2. Працівник газети, який виправляє помилки на пробному відбитку тексту. А. Журналіст. Б. Коректор. В. Редактор. Г. Директор.
  3. Трійця. А. Червоні свята. Б. Жовті свята. В. Зелені свята. Г. Сині свята.
  4. Депіляція — це видалення... А. Волосся. Б. Апендикса. В. Зуба. Г. Підшкірного жиру.
  5. Як називають італійських футбольних вболівальників? А. Торсида. Б. Тиффозі. В. Інчас. Г. Мафіозі.
  6. Кого ще називають мускусним пацюком? А. Видру. Б. Норку. В. Ондатру. Г. Бобра.
  7. Жир ланолін, що використовується в медицині парфумерії, одержують під час промивання... А. Овечої вовни. Б. Гусячого пір’я. В. Риб’ячих кишок. Г. Мізків.
  8. З Байкалу витікає одна річка, а скільки річок впадає у нього? А. 6. Б. 116. В. 226. Г. 336.
  9. Грецькі корені слова трапеція означають буквально ... А. Столик. Б. Крісло. В. Лавка. Г. Гамак.
  10. Чотири найбільші щорічні турніри у сучасному тенісі називають Турнірами… А. Великого Шолома. Б. Золотої Ракетки. В. Срібних Кортів. Г. Кришталевих Струн.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №37: 1. В. 2. Б. 3. В. 4. А. 5. Б. 6. В. 7. А. 8. Г. 9. А. 10. А. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,