www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 38/2017

22 Вересня 2017 | Оприлюднив: | 5 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Які птахи перекликалися в гаю, коли «ще треті півні не співали, ніхто ніде не гомонів»? А. Зозулі. Б. Сови. В. Сороки. Г. Сичі.
  2. Приміщення для ремонту літаків. А. Док. Б. Ангар. В. Депо. Г. Гараж.
  3. Особлива прикмета скунсів. А. Красиве хутро. Б. Неприємний запах. В. Висока швидкість. Г. Наявність одного ока.
  4. Якої породи був Артемон? А. Такса. Б. Пудель. В. Болонка. Г. Пітбуль.
  5. Як звали Орлеанську діву? А. Анна. Б. Жанна. В. Вікторія. Г. Ірен.
  6. Скільки золотих медалей здобули українські спортсмени на Олімпіаді у Китаї? А. 5. Б. 7. В. 11. Г. 13.
  7. Який обласний центр колись називався Проскурів? А. Вінниця. Б. Черкаси. В. Чернігів. Г. Хмельницький.
  8. У якій повісті Гоголя головним героєм є Акакій Башмачкін? А. «Ніс». Б. «Портрет». В. «Шинель». Г. «Вій».
  9. Бог шлюбу Гіменей зображався у вигляді оголеного юнака, прикрашеного гірляндами з квітів. А що тримав він у руці? А. Лук. Б. Факел. В. Кайдани. Г. Презерватив.
  10. Коли розпочав роботу Міжнародний Валютний Фонд? А. 1928 р. Б. 1935 р. В. 1938 р. Г. 1947 р.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №38: 1. Г. 2. Б. 3. Б. 4. Б. 5. Б. 6. Б. 7. Г. 8. В. 9. Б. 10. Г. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,