Обидва «Авангарди» у цьому турі — з перемогами!

Ветеранська команда «Авангард» із Новограда-Волинського збільшила відрив від найближчого переслідувача в турнірній таблиці ветеранського чемпіонату області вже до десяти очок.
Сталося це за підсумками 18-го туру, в якому «Авангард» вдома розгромив ветеранський «Бердичів» — 5:0. Голами відзначилися: Ю.Ковальчук, І.Ковальчук, Р.Скидан (двічі), І.Вакуленко.
Наразі ветерани «Авангарду» після 17 ігор мають 42 очки, що на 10 більше, аніж в «Іскоростеня», який іде другим. Коростенська команда також провела 17 матчів.
* * *

Важливу перемогу в 13-му турі здобув «молодший», тобто, основний «Авангард». Із рахунком 1:0 на домашньому стадіоні була подолана «Фортуна» з Андрушівки. Єдиний гол у грі — на рахунку Я. Сокола. Сталася ця приємна для новоградських уболівальників подія у другому таймі. Потому «Авангард» ще мав дві нагоди, аби закріпити успіх. Проте не вдалося: спершу м’яч після дальнього удару влучив у поперечину; а в другому епізоді гравець «Авангарду», б’ючи вже в порожні ворота, поцілив, як здалося з трибуни, у «п’яту точку» захиснику.
Таким чином «Авангард» закріпився на шостому місці в таблиці, маючи 11 очок.
У наступному турі — виїзд до Коростеня на гру з однойменним клубом, який у звітний ігровий день зіграв унічию (1:1) із «Будівельником» (Гранітне).
«Полісся» (Городниця) перемогло ФК «Бердичів» — 3:1, і очолило турнірну таблицю (28 очок). Щоправда, «Полісся» зі Ставків, гру якого перенесено, відстає всього на одне очко.
Новоградський «Звягель», який пропускав цей тур через непарну кількість команд, залишився із вісьмома очками на сьомому місці.
* * *

У першості області «Авангард-2» зазнав виїзної поразки з рахунком 1:4 від «Дангарду» з Тетерівки. «Звягель-2» і «Зоря» (Врублівка) на стадіоні в «Морському» голів не забивали.
«Авангард-2» і «Звягель-2» залишаються сусідами в турнірній таблиці першості, перебуваючи на 9 і 10 місцях відповідно (12 і 11 очок у шістнадцяти іграх).
Олег БРЮХАНОВ