Звягельчанин — у складі молодіжної збірної України з карате!

Звягельчанин — у складі молодіжної збірної України з карате!

16-17 вересня проходив один із найпопулярніших турнірів у Європі — «Budapest Open». Цікавим фактом щодо цього турніру є те, що вперше ці змагання були проведені ще в 1998 році, і кількість учасників становила 180 спортсменів. А вже цього року подія зібрала понад 1500 спортсменів із 30-ти країн світу. Окрім Європи, тут були представлені такі віддалені країни як Бразилія, Алжир, Єгипет, Гана, Тай-Пей, Саудівська Аравія, Канада та Венесуела.
Команда з міста Новограда-Волинського виступала у складі об’єднаної команди Української федерації карате. За шаленої конкуренції нашим спортсменам вдалося показати хороші результати: Дмитро Коваль посів 3-тє місце у категорії 12-13 років (вагова категорія — до 45 кг), а Олексій Тростенюк — 3-тє місце у категорії юніорів (понад 76 кг).
Призове місце Олексія дозволило йому стати членом молодіжної збірної команди України, яка в цьому році виступатиме на чемпіонаті світу в Іспанії.
Слід зауважити, що Дмитро та Олексій є вихованцями міської дитячо-юнацької спортивної школи та спортивно-оздоровчого клубу «Січ». Також відзначимо наших земляків — Дмитра Корнійчука та Олександру Толченову, які на цьому турнірі посіли 2-ге та 3-тє місця відповідно, але на сьогодні представляють клуби з міст Харкова та Києва. Висловлюємо щирі слова вдячності за підтримку батькам спортсменів та людям, які небайдужі до розвитку спорту в місті.
Вадим РИБАЧОК, тренер клубу «Січ»