«До нас осінь завітала — всіх красою здивувала»

«До нас осінь завітала — всіх красою здивувала»

Під такою назвою 19 вересня у Новоград-Волинському вищому професійному училищі проведено свято квітів та врожаю. Учні представляли композиції з овочів, фруктів, квітів та з усього, чим багата природа, готували костюми, вивчали нові вірші та пісні про золотокосу красуню Осінь. Вона кожного року знов і знов зачаровує нас своєю безмежною щедрістю та неймовірною красою.


17 навчальних груп з особливим старанням готували композиції, кожна намагалася зробити найкращу та вразити присутніх її захистом. Переважна більшість композицій зачарувала та приємно здивувала учасників свята. А скільки душі, фантазії, винахідливості, оригінальності та тепла вклали в свої композиції з квітів та врожаю їх автори!
Цьогорічні композиції підкорили всіх винахідливістю, оригінальністю та патріотизмом. Роботи створили неймовірну квіткову красу, якою милувалися присутні. Такого розмаїття барв не бачила й сама природа, а фантазії учнів не було меж. Цікаві та чарівні композиції з квітів, овочів, фруктів, доречно підібрані вірші, загадки, пісні, танці, флешмоби та жарти стали справжньою окрасою свята.
Закінчилося свято нагородами та подарунками. Два перших місця зайняли групи №7 та №10. Друге місце — група №8. Третє місце — група №2. Подяки за оригінальність композиції, за ідейне розкриття та відповідність теми композиції та за оригінальність захисту композиції одержали групи №5, 11, 17.
Інформація вищого професійного училища