www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 39/2017

29 Вересня 2017 | Оприлюднив: | 5 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Після бою... не махають. А. Прапорами. Б. Кулаками. В. Головою. Г. Вухами.
  2. До якого виду музичних інструментів належить фанфара? А. Духовий. Б. Ударний. В. Смичковий. Г. Щипковий.
  3. Що повертало олімпійським богам вічну молодість? А. Пиво. Б. Вино. В. Нектар. Г. Тройний одеколон.
  4. Зброя Р. Раскольникова, якою він позбавив життя стареньку в романі «Злочин і кара». А. Ніж. Б. Сокира. В. Пістолет. Г. Удавка.
  5. Герой Спартака Мішуліна у фільмі «Біле сонце пустелі». А. Саїд. Б. Абдула. В. Сухов. Г. Верещагін.
  6. Околицею якого міста є Версаль? А. Лондона. Б. Парижа. В. Рима. Г. Мадрида.
  7. Національність Ейнштейна. А. Єврей. Б. Француз. В. Італієць. Г. Німець.
  8. Хто такий пижик, з шкури якого шиють шапки? А. Бобер віком більше 2 років. Б. Вид ондатри. В. Північне оленятко віком до 1 місяця. Г. Самець чорно-бурої лисиці.
  9. Син Одіссея Телемах допомагав батьку... А. Визволяти Прометея. Б. Побороти Циклопа. В. Розправлятися із залицяльниками, що домагалися руки матері. Г. Проектувати Троянського коня.
  10. З якої букви починається найбільше українських слів? А. А. Б. К. В. С. Г. П.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №39: 1. Б. 2. А. 3. В. 4. Б. 5. А. 6. Б. 7. А. 8. В. 9. В. 10. Г. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,