Першій майстерні ручних виробів — виповнився рік!

Першій майстерні ручних виробів — виповнився рік!

Так влаштоване життя, що воно наповнене подіями різної тривалості: мить, день, місяць, рік, роки… У моєму житті — приємна подія. Виповнюється рік, як я відкрила «Майстерню від Ліни» у приміщенні редакції газети «Звягель» (вул.Героїв Майдану, 3), де представлені ексклюзивні в’язані роботи: шапочки, шарфи, рукавички-мітенки, палантини, біжутерія. Цей рік роботи майстерні для мене — не лише новий етап творчого життя, а й спосіб сказати людям: не зупиняйтеся у своїх цілях, реалізовуйте їх, даруйте радість собі та іншим!


Надзвичайно вдячна меценатам — подружжю Усенків, за підтримку у реалізації моєї творчої ідеї. Завдяки сприянню Тетяни Вікторівни і Миколи Григоровича у Новограді вперше з’явилася Майстерня ручних виробів. Ці люди підтримали мене і дали життя моїм роботам, їх носять як у нашому місті, так і в інших містах та країнах.
Рада, що «Мастерню від Ліни» знають, сюди приходять новоград-волинці та гості міста. Усі, кому до вподоби стильні речі для гардеробу і дому, хто хоче придбати неповторний подарунок, красиві аксесуари чи одяг. Життя — там, де нас люблять і чекають, тож я щаслива, коли мої речі приносять успіх моїм клієнтам.
Поспішаю поділитися приємною новиною: відтепер мої роботи також можна побачити у магазині стильного одягу (навпроти «Добрині», район «Супутника»). Рада, що маю однодумців, хочу ділитися секретами стилю і краси. Будьте неповторними! І я вам у цьому допоможу.
Ліна САХНЮК, майстриня