Знай наших: на «Kyiv Fashion-2017» — презентація продукції фабрики «Леся»

Знай наших: на «Kyiv Fashion-2017» — презентація продукції фабрики «Леся»

Швейна фабрика «Леся», яка є ексклюзивним українським виробником одягу для брендів «BRAX» та «LAGRAND», вперше на міжнародній виставці «Kyiv Fashion-2017» презентувала свою продукцію — чоловічі та жіночі брюки з колекції сезону «Осінь-зима 2017/2018». За три дні осіннє свято моди і стилю у столиці відвідали близько 10 тисяч людей.
Торгова марка новоград-волинського підприємства була представлена серед 600 (!) брендів одягу, аксесуарів, білизни, хутра та швейного обладнання і стала з-поміж цього розмаїття помітним явищем, привернувши увагу чисельних відвідувачів та покупців.
Це й не дивно, адже у Європі німецькі бренди«LAGRAND» та «BRAX», для яких шиє брюки наша фабрика, відомі давно. Насамперед тому, що відповідають високим європейським стандартам якості та сучасного дизайну. Для цього фабрика використовує натуральні тканини, які закуповує у відомих постачальників з Європи. Отже, невипадково головним меседжем підприємства як на виставці, так і у щоденній роботі, є теза: «Виготовлення гарного та якісного одягу, який спонукає клієнтів до насолоди від життя кожного дня».
Гості та учасники виставки взяли участь у 64 заходах, серед них: подіумні покази, конференції, бізнес-сесії, презентації та семінари, лекції з топових тем моди.
Продукцію фабрики на виставці успішно презентували її працівники. Для цього облаштували власний стенд в окремому холі, були активними в усіх заходах. Ось що розповіла після поїздки начальник інженерного відділу Лілія Грабовська:
— Емоції від участі — лише позитивні, дуже сподобався показ моделей одягу, швейне обладнання. Разом із тим, ми мали змогу переконатися: нове обладнання на нашій фабриці, яке купуємо у німецькому Франкфурті, у багатьох параметрах випереджає те, що було представлене на виставці. Зацікавленість із боку візитерів до нашого стенду була неймовірна!
Наразі у подіумному столичному показі одягу фабрика «Леся» участі не брала, але це — одне із завдань на перспективу. Увесь представлений на виставці одяг продається через власну мережу фірмових магазинів. У Новограді-Волинському це фірмовий магазин фабрики у центрі міста, на вул. Героїв Майдану, 3а. Якщо ви цінуєте високу якість, стиль та комфорт одягу для бізнесу та відпочинку, — завітайте сюди.
Крім того, на фабриці повідомили, що «Леся» продовжує нарощувати об’єми виробництва. Вже у листопаді починає працювати нова дільниця з пошиття жіночих брюк для торгової марки «Brax». У зв’язку з розширенням виробництва, підприємство запрошує на роботу швачок і пропонує вигідні умови роботи: офіційне працевлаштування, навчання, повний соціальний пакет, щотижневу оплату праці, кар’єрний ріст.
Юлія КЛИМЧУК