Звитяга за динамівським сценарієм

У 15-му турі чемпіонату Житомирської області з футболу «Авангард» і «Звягель» здобули по три очки.
«Звягель» удома продемонстрував упевнену гру проти «Будівельника» з Гранітного, яка завершилася перемогою — 4:0.
«Авангард», гостюючи в Бердичеві, ще на 50-ій хвилині гри поступався з рахунком 2:0. Але голи на 73-ій, 83-ій і 90+2-ій хвилинах дозволили новоградській команді вирвати перемогу. Нагадаємо, двома днями раніше київське «Динамо» за таким же сценарієм набрало три очки в Лізі Європи в матчі з «Партизаном».
У «чемпіонському» матчі «Полісся» (Ставки) й «Полісся» з Городниці обійшлися без голів. Наразі обидва головні претенденти на чемпіонство мають по 29 очок після 13 ігор.
На 3 очки від них відстає «Мал» (Коростень), який у звітному турі переміг у дербі СК «Коростень» — 1:0.
Новоградські команди наразі борються за кращі місця серед команд другого ешелону. «Авангард» розташувався на п’ятому місці (14 очок), «Звягель» — на сьомому (12 очок).
* * *

У першості області «Звягель-2» досяг виїзної перемоги з рахунком 2:1 над командою «Оріон» (Нова Борова). «Авангард-2» удома зіграв унічию (2:2) з «Технічним ліцеєм» (Черняхів).
* * *

Виходячи на поле вже в ранзі дострокового чемпіона, ветеранський «Авангард» розписав нічию (1:1) у Коростені з тамтешнім «Іскоростенем». Відзначимо, що «Іскоростень» упродовж чемпіонату був головним конкурентом «Авангарду» в боротьбі за чемпіонство. Станом на тепер, за три тури до фінішу, команда з Коростеня відстає від новоградців на 13 очок.
Олег БРЮХАНОВ