Робити добро — легко

Робити добро — легко

Із дитинства нас привчають робити добро людям, допомагати у важку хвилину, бути чуттєвими до чужого горя. Завжди знайдуться люди, готові поспівчувати, допомогти, дати пораду. Так, у рамках Всеукраїнської акції «Милосердя», у зв’язку з відзначенням в Україні 1 жовтня Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана, Територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Новоград-Волинської міської ради було проведено низку заходів, приурочених до цих свят.
Соціальними робітниками вручено продуктові набори ветеранам війни та праці, людям похилого віку та особам, які перебувають у складних життєвих обставинах. Подарунки було зібрано спільними зусиллями Територіального центру, вищими та загальноосвітніми закладами міста Новограда-Волинського.
Також доброю традицією стало організовувати благодійний обід для підопічних Територіального центру. Так, 4 жовтня в кафе «Томас», вже другий рік поспіль, зібралось близько 100 громадян поважного віку. Вони почули теплі слова привітань від заступника міського голови Лариси Шутової, заступників директора департаменту праці та соціального захисту населення Людмили Киреєвої та Оксани Плохотюк, директора Територіального центру Ярослава Циби.
Щира подяка та шана організаторам та спонсорам даного дійства: директору кафе «Томас» Ніні Кучинській та її колективу, підприємцям: Юрію Медецькому, Тетяні Кондратюк, Геннадію Ружицькому, Сергію Процуну, Наталії Каверіній, Ганні Бучинській.
Творіть добрі справи — і люди будуть вдячні вам. Тільки доброта і милосердя зроблять нас справжніми людьми.
Інформація Територіального центру