Вітання 41/2017

Вітання 41/2017











































16 жовтня — 40-річний ювілей у депутата міської ради, відомого в місті підприємця та мецената — Віталія Михайловича БОЙЧУКА


Щиро зичимо ювіляру міцного здоров`я, сімейного благополуччя, успіхів у бізнесі та в громадській діяльності.


Редакція газети «Звягель»



14 жовтня 45 років подружнього життя відзначають Леонід та Тамара ОСТРОВСЬКІ


Минуло вже багато років з того часу, як в вашому життя цвіла п’янка весна, і стільки прожито і пережито разом, вже скроні побілила сивина... А в двері стукає ласкава осінь — багата, щедра, справді золота! Як нагорода за любов і мудрість, за ваші в парі прожиті літа. За те, що зберегли свою родину на хвилях часу, в радості й в біді, за те, що долю порівну ділили і стали прикладом в житті. Тож будьте нам здорові і щасливі! Хай спільний шлях ваш довго ще цвіте!


З любов’ю дочка, сини, невістки, зять, внучка, правнучка



15 жовтня святкує свій 80-річний ювілей найдорожча людина на світі — чоловік, батько, дідусь — Олексій Петрович ВАКУЛЕНКО


Якби в словах була пророча сила, а в серці чарів полум’я цвіло, то ми б для тебе все в житті зробили, щоб дня в житті сумного не було! Всю доброту, яка існує в світі, всю радість, що живе поміж людей, найкраще все, що є у світі, даруємо тобі у цей святковий день. Достатком хай оселя буде повна, нехай скликає друзів і гостей, а ти — здоровий і щасливий — в сто літ зустрів свій ювілей!


З любов’ю дружина, діти, онуки, рідні



Золоте весілля святкують Галина та Микола ЛОПАТЮКИ


Хай доля Вам дарує довгого віку, щастя-радості — без ліку. Здоров’я міцного з роси і води, хай щедрість й добро будуть з Вами завжди. Спасибі, рідненькі, за щирість сердечну, за руки робочі, недоспані ночі. Хай ангел-хранитель Вас оберігає, Господь многая благая літ посилає.


Доньки: Оксана, Наташа, Марина, зяті, 14 внуків, 6 правнуків



Федерація греко-римської боротьби м.Новоград-Волинський вітає зі славним ювілеєм Майстра спорту, чемпіона України з греко-римської боротьби — Сергія Дмитровича НАУМОВА


Бажаємо, щоб у Вашій домівці панували добробут і злагода, мир і спокій, назавжди оселилися здоров’я і довголіття, успіх та радість. Хай збуваються всі Ваші мрії, надії і сподівання. Хай реалізуються високі задуми і міцніє впевненість, що разом ми здолаємо всі труднощі та незгоди й розбудуємо багату, квітучу, могутню Україну.


З повагою виконавчий комітет Федерації: Пилипчук, Стаднік, Борецький



18 жовтня гарний ювілей відзначає Людмила Петрівна КОНДРАТЮК, керуюча Новоград-Волинським відділенням ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК»


Бажаємо іменинниці міцного здоров’я, особистого щастя, злагоди та чудового настрою, родинного затишку та сімейного добробуту.


Редакція газети «Звягель»


 

14 жовтня святкує ювілей найкращий брат, батько, чоловік, дідусь та дядя — Володимир Андрійович РИЖИКОВ


Тобі сьогодні — сімдесят! Із вдячністю ми хочемо вітати тебе за мудрість батьківських порад, за приклад чоловіка й сім’янина, за твою любов і золоті руки. Нехай Господь дарує довголіття, здоров’я й сил бажаєм ми тобі.


З любов’ю сестра, діти, онучка, дружина, племінники і вся велика родина


 

14 ЖОВТНЯ — ПОКРОВА ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ, ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА ТА ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ


Дорогі земляки! У світлий день Покрови Пресвятої Богородиці, яка українцями завжди вважалася покровителькою козаків та військових, відзначаються і два національних свята — День українського козацтва та День захисника України.

Поєднання цих знаменних дат є символом непорушного зв’язку багатьох поколінь визволителів рідної землі та проявом поваги до них. Адже за багатовікову історію українського народу не один раз його сини ставали на захист незалежності, суверенітету і цілісності нашої держави. І сьогодні нинішні нащадки хоробрих українських козаків із честю відстоюють кордони Батьківщини на її східних рубежах.

Від усього серця вітаємо з цими знаменними святами! Нехай же щира любов до України, славетні бойові подвиги наших батьків та дідів, народна повага надихають вас на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові. Щастя, добра і злагоди вам та вашим родинам.

Слава вам і слава Україні!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова районної державної адміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

15 ЖОВТНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ


Шановні працівники харчової промисловості! Від щирого серця вітаємо вас із нагоди професійного свята.

На галузь, у якій ви працюєте, покладено відповідальне завдання — задоволення потреб кожної родини в якісній, смачній та доступній продукції харчування. Адже це — одна з найперших умов життя людей і розвитку суспільства.

Прийміть щиру подяку за вашу сумлінну працю, турботу про здоров’я земляків, постійне нарощування обсягів виробництва продуктів харчування та розширення їх асортименту.

Щиро бажаємо вам та вашим родинам міцного здоров’я, злагоди, добробуту, щедрих професійних та життєвих успіхів.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова районної державної адміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Ганну Олександрівну БРАЦЮК — 15.10.1927 р.н.

Олексія Петровича ВАКУЛЕНКА — 15.10.1937 р.н.

Зінаїду Миколаївну КОЗАК — 15.10.1945 р.н.

Лідію Миколаївну МИТРОФАНОВУ — 17.10.1930 р.н.

Василя Захаровича ПАСІЧНИКА — 18.10.1928 р.н.

Володимира Петровича ДЬЯЧЕНКА — 14.10.1946 р.н.

Володимира Броніславовича СКАКОВСЬКОГО — 14.10.1969 р.н.

Володимира Васильовича ПАСІЧНИКА — 15.10.1967 р.н.

Василя Олександровича ПАРФЬОНОВА — 16.10.1955 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»