www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 42/2017

20 Жовтня 2017 | Оприлюднив: | 7 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Міжнародне позначення сигналу про порятунок. А. USA. Б. SOS. В. UFO. Г. UNO.
  2. Хто написав весільний марш? А. Мендельсон. Б. Штраус. В. Огінський. Г. Моцарт.
  3. Гриб, у якого червона шапочка. А. Підосичник. Б. Підберезник. В. Маслюк. Г. Піддубник.
  4. Японська настільна гра го є різновидом ... А. Шашок. Б. Шахів. В. Доміно. Г. Карт.
  5. Кіліманджаро є найвищою горою ... А. Європи. Б. Азії. В. Африки. Г. Південної Америки.
  6. Із скількох чоловік складається команда у пляжному волейболі? А. 2. Б. 3. В. 4. Г. 5.
  7. Кисломолочний продукт, отриманий із пряженого молока спільним молочнокислим і спиртовим бродінням. А. Ряжанка. Б. Сироватка. В. Ацидофілін. Г. Кефір.
  8. До якого сімейства належить калина? А. Агрусових. Б. Бобових. В. Жимолистових. Г. Розоцвітових.
  9. Деметрія Гінес — це справжнє ім’я та прізвище ... А. Ніколь Кідман. Б. Демі Мур. В. Міли Йовович. Г. Софі Лорен.
  10. Скільки тривала найдовша за всю історію ООН промова, яку проголосив Фідель Кастро у 1960 році? А. 1 годину 29 хвилин. Б. 2 години 29 хвилин. В. 3 години 29 хвилин. Г. 4 години 29 хвилин.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №42: 1. Б. 2. А. 3. А. 4. А. 5. В. 6. А. 7. А. 8. В. 9. Б. 10. Г. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,