Народний депутат України та представники міської влади провели зустріч із мешканцями житлових будинків на вул.Дружби, 127, 129 та 131

Під час перебування у місті Новограді-Волинському, 9 жовтня, народний депутат України В.М.Литвин поспілкувався з мешканцями житлових будинків по вул.Дружби, 127, 129 та 131. Участь у зустрічі взяли в.о. міського голови С.Ю.Колотов, заступник міського голови В.А.Шалухін, т.в.о. начальника управління житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності міської ради С.О.Тимощук, а також депутат міської ради О.Л.Остапчук.
У ході обговорення актуальних питань життєзабезпечення мікрорайону основну увагу було акцентовано на освоєнні коштів, які було виділено для проведення капітального ремонту будинків №129 та №131.
Так, згідно з проектно-кошторисною документацією, на капремонт житлових будинків на вул.Дружби, 127, 129 та 131, вартість проведення відповідних робіт (підвали, штукатурні роботи, заміна дерев’яних конструкцій на цегляні) по кожному будинку окремо складає близько 300 тис. грн.
За сприяння народного депутата України виділено субвенцію з Державного бюджету для ремонту будинку на вул.Дружби, 129, у сумі 290 тис. грн., для будинку на вул.Дружби, 131 — 291 тис. грн. У той же час міською радою, у рамках співфінансування, прийнято рішення про виділення з міського бюджету для капремонту будинку №129 кошти у сумі 8 тис. 700 грн., для будинку №131 — 8 тис. 730 грн. Договір на проведення необхідних робіт укладено з КП «Новоград-Волинськжитлосервіс», яке працює, залучивши субпідрядника.
Наразі очікується субвенція з Державного бюджету для проведення капітального ремонту житлового будинку на вул.Дружби, 127.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради