www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 43/2017

27 Жовтня 2017 | Оприлюднив: | 6 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Як називається дерев’яний молоток? А. Москвичка. Б. Рижанка. В. Львів’янка. Г. Киянка.
  2. Яка квітка є символом Голландії? А. Ромашка. Б. Тюльпан. В. Троянда. Г. Гладіолус.
  3. Герой міфів із вразливою п’ятою. А. Геракл. Б. Самсон. В. Давид. Г. Ахіллес.
  4. Столиця Латвії. А. Рига. Б. Вільнюс. В. Таллін. Г. Каунас.
  5. Автор «Піднятої цілини». А. О.Фадєєв. Б. М.Шолохов. В. К.Симонов. Г. М.Островський.
  6. Княгиня Ярославна в Путивлі-граді плакала на валу, збираючись полетіти до князя зигзицею. Народно-поетичною назвою якого птаха є зигзиця? А. Зозуля. Б. Голубка. В. Орлиця. Г. Синиця.
  7. Яке звання було в першого космонавта планети Ю.Гагаріна наприкінці життя? А. Капітан. Б. Майор. В. Полковник. Г. Генерал.
  8. У якій країні вивели породу собак «такса»? А. Англії. Б. Німеччині. В. Перу. Г. Китаї.
  9. Яка різниця у віці була між батьком і матір’ю Бальзака? А. 5 років. Б. 10 років. В. 20 років. Г. 30 років.
  10. Коли була відкрита Антарктида? А. 1762 р. Б. 1820 р. В. 1849 р. Г. 1899 р.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №43: 1. Г. 2. Б. 3. Г. 4. А. 5. Б. 6. А. 7. В. 8. Б. 9. Г. 10. Б. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,