Помста «Звягеля»

Помста «Звягеля»

Четверте новоградське дербі, що відбулося минулої суботи на стадіоні «Авангард», пройшло за сценарієм «гри в одні ворота». Цього дня «Звягель» виявився сильнішим як в організації гри, так і в боротьбі й самовіддачі футболістів, і заслужено переміг із рахунком 5:0.
Отже, тепер маємо в дербі рівновагу — по дві перемоги у кожної з місцевих команд (різниця м’ячів — 9:7 на користь «Авангарду»).
Андрушівська «Фортуна», завдавши поразки СК «Коростень» із рахунком 3:2, перекреслила останню можливість коростенців втрутитися в боротьбу за чемпіонство. Більше того, тепер навіть їхні сусіди — команда «Мал» — мають більше шансів завершити сезон у трійці призерів, витіснивши «Коростень» на четверте місце.
У середу зникла інтрига в боротьбі за перше-друге місця. «Полісся» з Городниці із рахунком 3:0 перемогло «Мал» і оформило дострокове чемпіонство. Тож, заключний матч, який, до речі, проведе вдома проти «Авангарду», для городничан не матиме турнірного значення.
Попри поразку, «Авангард» залишився на 5 місці (17 очок). Нижче — «Будівельник» із Гранітного (16 очок) і «Звягель» (15 очок). На восьмому місці — андрушівська «Фортуна» (14 очок), з якою в заключному турі зіграє «Звягель».
Тож, як бачимо, на самісінькій фінішній прямій чемпіонату по-спортивному спекотно на всіх поверхах турнірної таблиці.
Олег БРЮХАНОВ