www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 44/2017

03 листопадаа 2017 | Оприлюднив: | 3 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Який звірок першим поселився в казковій рукавичці? А. Миша. Б. Жаба. В. Лисиця. Г. Ведмідь.
  2. Як звали хлопця з мультиплікаційного Простоквашина? А. Дядько Петя. Б. Дядько Стьопа. В. Дядько Саша. Г. Дядько Федір.
  3. Яка зброя висіла над головою Дамокла? А. Кортик. Б. Лук. В. Меч. Г. Шпага.
  4. Товста основа взуття. А. Семафор. Б. Шлагбаум. В. Платформа. Г. Шпала.
  5. Ім’я американського актора Траволти. А. Джон. Б. Джек. В. Марк. Г. Майкл.
  6. В якому місті відбувалися події, описані Шекспіром у трагедії «Ромео і Джульєтта»? А. Мілан. Б. Венеція. В. Верона. Г. Турін.
  7. Скільки років Пенелопа чекала свого Одіссея? А. 10. Б. 20. В. 30. Г. 40.
  8. На якому небесному тілі відкрив атмосферу Ломоносов? А. Марсі. Б. Венері. В. Меркурію. Г. Юпітері.
  9. Ноктюрн у перекладі означає ... А. Ручний. Б. Нічний. В. Мелодійний. Г. Голосистий.
  10. Хто такий Амет-Хан Султан? А. Перший президент Туреччини. Б. Чоловік Роксолани. В. Син Чингізхана. Г. Льотчик-ас, двічі Герой Радянського Союзу.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №44: 1. А. 2. Г. 3. В. 4. В. 5. А. 6. В. 7. Б. 8. Б. 9. Б. 10. Г. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,