Гімназія — переможець міського турніру з міні-футболу

Вихованці всіх загальноосвітніх шкіл міста взяли участь у змаганнях із міні-футболу на кубок, встановлений міським головою В.Л.Весельським.
Змагання проводилися за системою з вибуванням після поразки. У півфіналах грали збірні СШ №4 та ЗОШ №9. Перемогу здобули футболісти ЗОШ №9. В іншому матчі команда гімназії перемогла збірну із ЗОШ №5.
Фінальний поєдинок, що відбувався на спортивній базі ДЮКФП, пройшов при численних юних вболівальниках. Перемогу здобула НВК «Гімназія імені Лесі Українки — школа I ступеня» з рахунком 4:1.
В урочистій обстановці перехідним кубком та медалями відзначила переможців заступник міського голови О.Гвозденко. Медалі та грамоти отримали команди, що посіли друге та третє місця. Нагороди вручала начальник управління сім’ї, молоді, фізкультури та спорту Н.Борис.
До складу переможців увійшли Ярослав Шабунько (капітан), Діма Князюк, Андрій Клепус, Нікіта Седлецький, Богдан Водолазький, Ярослав Макаруха, Володя Нізовцев, Саша Попов, Мирослав Бриндас. Готував збірну гімназії вчитель фізкультури В.П.Бурковський.
В.БУРКОВСЬКИЙ