Робочі місця від «Лесі» — на новій швейній дільниці

Робочі місця від «Лесі» — на новій швейній дільниці

\"РобочіНайбільше місцеве підприємство — швейна фабрика «Леся» — давно здобула у місті авторитет найактивнішого роботодавця. 10 листопада на підприємстві очікують чергову подію, що гарантує нові вакансії, — йдеться про відкриття нової сучасної швейної дільниці. Як розповіли «Звягелю» у відділі кадрів, тут шитимуть модні брюки для жінок відомих брендів «Бракс» та «Лагранд», на які працює фабрика.
Наразі йдеться про 30 додаткових робочих місць, згодом їх впровадять 60. Цими днями на підприємстві закінчують встановлювати імпортне сучасне швейне обладнання, невдовзі на лінії розпочнуть виробництво. Також на фабриці завершують набирати штат для нової роботи, втім ще потребують працівників.
Пропонуючи нові робочі місця, «Леся» гарантує офіційне працевлаштування і гідну зарплату, а також — навчання на виробництві, повний соціальний пакет, щотижневу оплату праці, прозору систему кар’єрного і професійного росту.
Графік роботи — з 8-ї до 17-ї години. Контактна інформація за телефонами: 2-45-05 та (067) 409-49-87.
У новому каталозі фірмової продукції про новоград-волинське швейне підприємство йдеться, як про «одну з найсучасніших фабрик у Європі, яка використовує лише інноваційні натуральні тканини від відомих європейських постачальників та гарантує відповідність свого продукту найвищим стандартам якості та сучасного дизайну». Здобувши успіх у Європі, «Леся» впевнено завойовує прихильність нових покупців, зокрема, на українському ринку. Попереду — новий етап швейного виробництва.
Юлія КЛИМЧУК