Хроніка 45/2017

ДВОРІЧНА ДІВЧИНКА ОТРИМАЛА ОПІКИ ВНАСЛІДОК НЕЩАСНОГО ВИПАДКУ
5 листопада, у вечірній час, у с.Великий Молодьків Новоград-Волинського району молода мати, знаходячись на кухні за місцем свого проживання, зняла з плити баняк із гарячою водою на підлогу.
У цей час на кухні бавилась її малолітня дочка. Дівчинка перечепилась та частково упала у цей баняк. Внаслідок чого вона отримала тяжкі опіки рук та ніг.
Маля доправили «швидкою» до реанімаційного відділення Новоград-Волинського міськрайТМО для надання медичної допомоги. Згодом дитину направили до обласного опікового центру.
У НОВОГРАДІ РОЗШУКАЛИ МАГАЗИННОГО КРАДІЯ
До поліції звернулася 22-річна працівниця крамниці побутової хімії та косметики із повідомленням про крадіжку засобів гігієни із торговельної зали.
Поліцейські встановили, що до вчинення правопорушення причетний 28-річний звягельчанин. Розпочато досудове розслідування.
Зі слів заявниці, правоохоронці з’ясували, що крадіжку було вчинено увечері 4 листопада. Злодій викрав із полиць торговельного закладу набір чоловічих бритв загальною вартістю понад 500 гривень.
Чоловіка розшукали, він зізнався у скоєному. За чинним законодавством вчинення правопорушення може обернутися для чоловіка штрафом, громадськими або виправними роботами, піврічним арештом або позбавленням волі строком до 3 років.
ЗАТРИМАЛИ НАРКОМАНА
7 листопада, близько 15 години 30 хвилин, у дворі будинку по вулиці Юрія Глухова, за гаражами, поліцейськими затримано мешканця міста Новограда-Волинського, 1985 р.н.
Вказана особа умисно незаконно зберігала при собі в кишені куртки медичний шприц ємкістю 2 мл, наповнений рідиною коричневого кольору, схожою на наркотичних засіб, — опій ацетильований.
За даним фактом внесено відомості до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст.309 ч.1 КК України.
За матеріалами 04141.com.ua