Вітання 45/2017

Вітання 45/2017















































11 ноября празднует 18-летие Анастасия Андреевна ПУХА


Дочурка милая, родная, сегодня — праздник у тебя. С отцом тебя мы поздравляем, а с нами — вся наша семья. Ты стала взрослой и красивой, теперь сама решаешь ты — быть ли по жизни горделивой, или моделью доброты. Тебе желаем счастья много, пусть будет всё, как хочешь ты. А мы с отцом попросим Бога исполнить все твои мечты.


С любовью папа Андрей, мама Алёна, брат Богдан и все родные



9 листопада святкував 60-річний ювілей Анатолій Лікандрович ПИЛИПЧУК


Вітаємо з Днем народження!!! Всю доброту, яка існує в світі, всю радість, що живе серед людей, кохання, від якого квітнуть квіти, даруємо тобі у цей святковий день. За ніжне серце, за щиру турботу, за вічне бажання добра нам усім, за мудрі поради, невтомну роботу, тобі, наш рідний, низький уклін. Ми зичимо щастя, міцного здоров’я, достатку без ліку, людського добра — від щирого серця на довгі літа!


З повагою та любов’ю велика любляча родина: батько Лікандр Прокопович, брат Сергій та сестри Галина, Любов, Валентина з сім’ями



10 ноября празднует свой юбилей — 30 лет — наилучший, самый дорогой, добрый, милый, отзывчивый мой брат — Александр Васильевич КОСТЮК


Тобой я гордиться смело могу, братом любимым я дорожу. С 30-летием я поздравляю, счастья, здоровья тебе пожелаю. Ты — лучший, братишка, других таких нет, успехов желаю и громких побед. Пусть чаще удача тебя выбирает, а счастье уверенно рядом шагает. Мечты свои смелые осуществляй. И то, что люблю тебя, не забывай.


С любовью и уважением сестра Наташа, Саня, с наилучшими пожеланиями Игорь



10 ноября празднует 30-летие любимый муж, папа — Александр Васильевич КОСТЮК


Спасибо, любимый, за нашу семью, любовь, теплоту и нежность твою. На свете — ты лучший папа, супруг, с тобой всегда так приятен досуг. Тебе я желаю быть смелым всегда, всего добиваться легко, без труда. Моя половинка, тебя я люблю, для нас ты всегда будешь герой, с Днём рожденья, мой дорогой.


С любовью жена, дети и родные



13 листопада святкує свій ювілей наша люба дружина, мама, бабуся — Галина Андріївна КОСТЮК


Вже срібні нитки заплелися у скроні, вже діти дорослі і внуки ростуть, а серце таке молоде ще і досі, і руки спочинку ніяк не знайдуть. Спасибі, матусю, що життя дарували, за вічну турботу, за чуйність, за гордість, невтомну роботу. Хай серце ще довго у грудях палає, а руки, мов крила, нас всіх пригортають. Здоров’я міцного зичимо щиро, ласки — від Бога, тепла — від дітей і онуків на многії щасливі літа.


З любов’ю чоловік, син, донька, невістка, зять, онуки



10 листопада святкує свій ювілей — 60-років — коханий чоловік, найкращий батько та люблячий дідусь — Анатолій Миколайович КОРНЄЄВ


Найкращого тата сьогодні вітаємо, здоров’я міцного йому ми бажаємо! Хай Матінка Божа Вас береже, а щастя й удача — поруч іде. Хай Бог помагає у кожну хвилину, а люди погано не дивляться в спину. Коханий, любий чоловік! Бажаю я тобі сто літ прожить у радості, любові з позитивом. Нехай всі дні твої будуть щасливі! Нехай наступні ювілеї несуть в житті тільки трофеї! Нехай зозулька ще кує роки й натхнення додає!


З повагою та любов’ю дружина Світлана, доньки Людмилка та Галинка, зять Олександр, внуки Олексійко та Дениско



10 листопада святкує свій ювілей кохана дружина та найкраща матуся — Галина Степанівна РУСІНКО


Міцного здоров’я та мирного неба — це все, що для щастя насправді нам треба, а ще — щедрих усмішок, творчих натхнень, святкового настрою в цей ясний день. Тебе привітаєм від щирого серця, нехай тобі дуже заможньо живеться, хай успіх тебе доведе до зірок і не відстає від тебе ні на крок.


З любов’ю та повагою мама, чоловік та діти



9 ЛИСТОПАДА — ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПИСЕМНОСТІ ТА МОВИ


Культура і мова об’єднані в царині духовних цінностей кожної людини і всього суспільства. Мовна культура, як складова культури і як одна з її форм, є першою ознакою культури людини, що в наш час є особливо значущим і актуальним, а також допомагає молодій державі в нелегкій справі духовного відродження української нації.

Утверджуймо рідну мову активною дією, дбайливою працею задля її зміцнення та поширення, її докладним вивченням, досконалим володінням, ставаймо взірцем мовного смаку й майстерності!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова районної державної адміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

9 ЛИСТОПАДА — ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА АМАТОРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА


Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва! Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята.

Ви даруєте нам незабутні хвилини радості спілкування зі світом мистецтва, без вашого доброго серця, ініціативності, творчої думки та справжнього подвижництва неможливі реальні зміни у нашому суспільному житті.

Прийміть щиру вдячність за високе служіння українській культурі і мистецтву, невтомний творчий пошук, самовідданість і подвижництво. Бажаємо вам великого щастя, доброго здоров’я, благополуччя, затишку у родинах, душевного тепла й енергії, нових професійних звершень на вашій щоденній творчій ниві.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова районної державної адміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

16 ЛИСТОПАДА — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ РАДІО, ТЕЛЕБАЧЕННЯ ТА ЗВ’ЯЗКУ


Важко переоцінити ту роль, яку відіграють телебачення, радіо та зв’язок у формуванні світогляду, вихованні людини, поширенні досвіду та знань, забезпеченні культурного дозвілля.

Сучасне суспільство недарма називають інформаційним. Сьогодні воно, як ніколи, потребує уважного, розважливого погляду на факти та події, їх оперативного осмислення та об’єктивного висвітлення.

Бажаємо вам невичерпної творчої енергії, міцного здоров’я, професійних злетів, миру, злагоди та добра!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова районної державної адміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни та учасників бойових дій:


Михайла Петровича САХНЮКА — 10.11.1930 р.н.

Галину Володимирівну СТЕПАНЧУК — 10.11.1927 р.н.

Феофанію Минівну ПРОКОПЧУК — 11.11.1931 р.н.

Віктора Миколайовича ГРИГОР’ЄВА — 14.11.1925 р.н.

Миколу Івановича РУСЕЦЬКОГО — 14.11.1925 р.н.

Євгенію Кузьмівну ГРЕЧКОСІЙ — 15.11.1925 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»