www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 45/2017

10 листопадаа 2017 | Оприлюднив: | 11 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Якість, притаманна казковому Кощію? А. Велетенський зріст. Б. Постійна закоханість. В. Дальтонізм. Г. Безсмертя.
  2. На якому інструменті любив грати Шерлок Холмс? А. Скрипці. Б. Роялі. В. Гітарі. Г. Волинці.
  3. Речовину мозку називають... А. Білою. Б. Сірою. В. Чорною. Г. Фіолетовою.
  4. Пересадка або приживлення органів. А. Трансляція. Б. Трансмісія. В. Трансплантація. Г. Транслітерація.
  5. Тайстра у гуцул — це... А. Хустина. Б. Кожушок. В. Торбина. Г. Взуття.
  6. Яка з цих п’єс не належить перу О.Корнійчука? А. «Загибель ескадри». Б. «Фронт». В. «Пам’ять серця». Г. «Назар Стодоля».
  7. Цикл Карно описує ... А. Роботу теплових двигунів. Б. Зміну пір року. В. Періоди спаду і підйому в економіці. Г. Обмін речовин у людському організмі.
  8. Королівська тетра — це... А. Квітка. Б. Риба. В. Папуга. Г. Гра в карти.
  9. Хто запровадив термін «радіоактивність»? А. Кюрі. Б. Фермі. В. Резерфорд. Г. Ейнштейн.
  10. Міністром оборони Німеччини є… А. Чемпіон світу з плавання. Б. Громадянин Франції. В. Нобелівський лауреат. Г. Мати сімох дітей.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №45: 1. Г. 2. А. 3. Б. 4. В. 5. В. 6. Г. 7. А. 8. Б. 9. А. 10. Г. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,