«Залишатися людиною серед людей» — принцип, якому навчав керівник

«Залишатися людиною серед людей» — принцип, якому навчав керівник

Михайло Миколайович Корчомний — досить відомий та авторитетний керівник із галузі місцевої медицини, який 35 років очолював станцію «швидкої допомоги», а віднедавна пішов на заслужений відпочинок. Такі люди, на думку і колективу, і пацієнтів, поза сумнівом заслуговують на добрі слова, адже більшу частину свого життя цей професіонал присвятив постійній, ще й дуже непростій, роботі.


Керувати бригадами екстреної медичної допомоги більше, ніж три десятиліття, — справа відповідальна, тим паче, коли йдеться про великий колектив, який нараховує близько дві сотні медиків із бригад «швидкої» у Новоград-Волинському, Баранівському, Ємільчинському та Романівському районах. Своїм професійним і життєвим досвідом лікар щедро ділився з колегами, а тепер вони з теплом згадують скромного, сумлінного керівника:
«Ми щасливі, що нам довелося працювати з Михайлом Миколайовичем — доброю і порядною людиною, високопрофесійним фахівцем. Щоденною працею і життєвими принципами, власним особистим прикладом він навчав нас цінувати кожну мить у боротьбі за людське здоров’я та життя. Рятуючи — допомагати, підтримувати, боротися.
З вдячністю пам’ятатимемо, як він умів вислухати, завжди був мудрим порадником у складних ситуаціях, мав здатність заспокоїти і вселити впевненість, подарувати віру у краще. Характерною собливістю його стилю роботи завжди була уважність до проблем і здобутків колективу, відданість обраній справі та пацієнтам, досконале володіння медичними фаховими знаннями.
Вдячні вам, Михайле Миколайовичу, що навчили нас залишатися людьми серед людей, ніколи не поступаючись цьому гуманному принципу! Життя триває, у ньому є не лише великий і цінний досвід, а й багато ще неподоланих, нових вершин. Бажаємо вам не зупинятися на досягнутому, насолоджуватися кожним новим днем, його новими обріями та можливостями, а головне — знати про повагу від колег, відчувати нашу вдячність. Дякуємо за багаторічне служіння людям та найгуманнішій професії, за гідний приклад для нашого колективу!».
Колектив центру екстреної медичної допомоги Новограда-Волинського