На теплий вельвет від «Лесі» — «теплі» ціни!

На теплий вельвет від «Лесі» — «теплі» ціни!

Місцева швейна фабрика слідкує не лише за модою, а й за тенденціями і потребами покупців. На календарі — холодна пора року, тож на «Лесі» — подумали про «теплі» знижки на продукцію. Цими днями у фірмовому магазині підприємства на вул.Героїв Майдану, 3А, розпочато акцію вихідного дня (з п’ятниці по неділю), що триватиме з 10 по 12 листопада. Йдеться про нову колекцію «осінь-зима» з теплого, комфортного та якісного вельвету.
Слід зауважити, що акції та розпродажі у магазині за два роки роботи вже стали традиційними — з огляду на європейські принципи роботи, які втілює сучасне підприємство. Так звані, «сейли» (знижки) у фірмовому магазині відбуваються з нагоди свят та зміни сезонів, їх із нетерпінням чекають постійні покупці та прихильники продукції «Лагранд» — бренду, який шиє «Леся» для українського ринку. Ціни у Новограді-Волинському на якісну брендову продукцію нижчі, ніж у столичних бутіках чи обласних торгових центрах, де представлено аналогічні швейні вироби.
Як розповіло керівництво магазину, торік, під час Днів джинсу, магазину вдалося значно активізувати увагу покупців, серед яких — не лише містяни, а й мешканці сусідніх міст і держав. Усі, хто переконався у високій якості брючної продукції бренду «Лагранд» від фабрики «Леся», стають її незмінними клієнтами. У цьому переконаний згуртований колектив і має постійне тому підтвердження з боку прихильних клієнтів.
Графік роботи магазину: понеділок-субота — з 10 до 19, неділя — з 10 до 16 години, без перерви на обід.
Юлія КЛИМЧУК