Хроніка 46/2017

МІКРОАВТОБУС ЗЛЕТІВ ІЗ ДОРОГИ ТА ВРІЗАВСЯ У ДЕРЕВО: ДВОЄ ЗАГИБЛИХ
12 листопада на автодорозі «Новоград-Волинський — Полонне», неподалік від с.Рогачів Баранівського району, мікроавтобус врізався у дерево. Про це повідомляє Управління ДСНС України в Житомирській області.
«12 листопада, о 15 годині 15 хвилин, до служби порятунку надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду. В автомобілі є затиснуті люди, яким потрібна допомога.
На момент прибуття рятувальників одного з пасажирів понівеченої автівки вилучили випадкові свідки ДТП та передали медикам. Рятувальники, за допомогою спеціального обладнання, вилучили з автівки ще одного живого чоловіка та двох жінок без ознак життя і також передали медикам», — йдеться у повідомленні.
За попередньою інформацією, водій автомобіля «Mercedes Sprinter», 36-річний житель Рівненської області, не впорався з керуванням та з’їхав із дороги у кювет, де мікроавтобус перекинувся на дах та зіткнувся з деревом.
Унаслідок ДТП водій та пасажир автомобіля, 29-річний житель Рівненщини, отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані.
Ще дві пасажирки автомобіля, жительки Рівненської області, віком 31 та 28 років, від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці події.
Слідчі з’ясовують причини та обставини події, — повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.
ЗАТРИМАННЯ У ГОРОДНИЦІ
Працівниками поліції Новоград-Волинського ВП ГУНП в Житомирській області за порушення правил дорожнього руху, 08.11.2017 року, о 00:15, було зупинено в с.Городниця Новоград-Волинського району (по вулиці Дубницька) автомобіль «ВАЗ-2101» під керуванням місцевого молодого чоловіка.
Відносно водія було складено адміністративні протоколи за ст.130 ч.1 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння), 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), 126 ч.2 (Керування транспортними засобами особами, які не мають відповідних документів або не пред’явили їх для перевірки) КУпАП.
А у пасажира даного автомобіля (городничанина, 1993 р.н.) при поверхневому огляді в лівій кишені куртки було виявлено та вилучено паперовий згорток із подрібленою рослинною сумішшю зеленого кольору, зовні схожу на марихуану.
ВОДІЙ ЗАЛИШИВСЯ БЕЗ РУКИ В РЕЗУЛЬТАТІ ЗІТКНЕННЯ З ВІДБІЙНИКОМ
14.11.2017 року, близько 02 години 50 хвилин, на 206-му кілометрі автодороги «Київ-Чоп», неподалік села Миколаївка Новоград-Волинського району, двадцятип’ятирічний рівнянин, їхавши автомобілем «AUDI A6» у напрямку міста Рівне, не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з відбійником.
У результаті ДТП водій отримав тілесні ушкодження у вигляді травматичної ампутації правої верхньої кінцівки та був доставлений до реанімаційного відділення до Новограда-Волинського.
За матеріалами 04141.com.ua