www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 46/2017

17 листопадаа 2017 | Оприлюднив: | 7 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Який колір спілого баклажана? А. Жовтий. Б. Оранжевий. В. Червоний. Г. Фіолетовий.
  2. Скільки звірів помістилось в казкову Рукавичку? А. 4. Б. 5. В. 6. Г. 7.
  3. Скільки стилів використовується в комплексному плаванні? А. 3. Б. 4. В. 5. Г. 6.
  4. Інструмент, на якому грав А. Ейнштейн. А. Арфа. Б. Барабан. В. Скрипка. Г. Орган.
  5. Країна, капітаном футбольної збірної якої був Д.Бекхем. А. Англія. Б. Франція. В. Іспанія. Г. Італія.
  6. Єдиноборство, назва якого в перекладі означає «голими руками». А. Дзюдо. Б. Карате. В. Бокс. Г. Самбо.
  7. Ф.Нансен підкорював Антарктиду і Арктику на судні «Фрам». Що означає назва цього судна? А. Полюс. Б. Герой. В. Вперед. Г. Крижина.
  8. У якому місті народився Христофор Колумб? А. Генуя. Б. Венеція. В. Севілья. Г. Ліссабон.
  9. На території якої області Росії знаходиться знамените Куликове поле? А. Тульської. Б. Ростовської. В. Курської. Г. Воронезької.
  10. Коли Леонід Брежнєв вступив у КПРС? А. 1931 р. Б. 1939 р. В. 1941 р. Г. 1954 р.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №46: 1. Г. 2. Г. 3. Б. 4. В. 5. А. 6. Б. 7. В. 8. А. 9. А. 10. А. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,