Школярам нагадали правила безпеки

Школярам нагадали правила безпеки

На базі Новоград-Волинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №4 працівниками Новоград-Волинського МРВ У ДСНС України у Житомирській області, за участю працівників КВНЗ «Новоград-Волинський медичний коледж», для учнів шкіл та гостей проведено пізнавально-профілактичний захід, який відбувся у рамках громадської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти!».


На початку зустрічі фахівці Служби порятунку «101» нагадали школярам правила пожежної безпеки у побуті та під час відпочинку на природі, правила безпечної поведінки біля водойм, під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Згодом працівники КВНЗ «Новоград-Волинський медичний коледж» провели для учнів практичне заняття з надання домедичної допомоги. Школярі на спеціальному манекені вчилися проводити серцево-легеневу реанімацію.
Під час заходу рятувальники продемонстрували присутнім спеціальні та пожежні автомобілі, бойове спорядження та технічне обладнання, яке допомагає якнайшвидше ліквідувати наслідки надзвичайних ситуацій. Школярам розповіли тактико-технічні характеристики, показали у дії рятувальне обладнання.
Співробітники ДСНС сподіваються, що акція запам’яталася дітям надовго, адже вона допомогла дізнатися багато нового про професію рятувальника, а також нагадала про правила безпеки.
Новоград-Волинський міськрайонний відділ Управління ДСНС України у Житомирській області