Вітання 47/2017

Вітання 47/2017






















27 листопада святкуватиме свій День народження кохана дружина, турботлива матуся та бабуся — Валентина Петрівна АНТОНЮК із с.Майстрів


Дорога матусе! У твій День народження хочемо побажати тобі вічної молодості і неземної краси. Ми вже стали дорослими, але ти ні крапельки не змінилася з тих часів, як і раніше, посміхаєшся тією світлою посмішкою, яку ми пам’ятаємо з дитячих років. Дякуємо тобі, люба мамо, за всю турботу, любов, мудрість і за твою унікальну здатність зберігати домашнє вогнище навіть у найважчі часи!


З любов’ю та повагою чоловік, доньки з сім’ями, син та онук



26 листопада святкуватиме свій чудовий ювілей — 10 років — наш коханий синочок, онук і братик — Дмитро ШЕВЧУК із с.Броницька Гута


Рідненький синочок, наше сонечко, наше янголятко! Щоб ти усмішкою втішав і щасливий зростав, подарунків тобі — від долі, і в житті — всього доволі. Щоб пишалися тобою всі в родині і в сім’ї.


Люблячі тато, мама, сестра, дід, баба і дядьки



У «ПІДСУМКІВ ТИЖНЯ» — ЧЕРГОВА РІЧНИЦЯ


20 листопада 2010 року у нашому місті відбулася презентація нової інформаційно-аналітичної телепрограми — перший випуск програми «Підсумки тижня».

Сьогодні — чергова річниця. Приємно згадувати цю непересічну подію, наступні змістовні телепередачі. У витоків їх заснування були: Світлана Василівна Чачина, Марія Ярославівна Левицька. Найголовнішим диктором передачі протягом всіх цих років був і є Михайло Григорович Макарчук, група працівників міської ради, школярі, а згодом і до цього часу — Світлана Миколаївна Смолковська. Для транслювання щотижневих «Підсумків тижня» було люб’язно надано часовий канал міською телестудією «Калина».

Щиро дякую вам усім, дорогі друзі, а також Олександру Борисовичу Каліновському, за ваші творчі труди на благо громади міста. Хай Бог воздає кожному з вас!


З пошаною міський голова трьох скликань В.ЗАГРИВИЙ


 


Францу Феліксовичу ЖИГАДЛУ — 81!


Людина — від Бога, від святої землі, яка все своє життя віддала великим трудам на благо нашого Поліського краю. А це — піввіку самовідданої зразково-добросовісної праці від ранньої юності, від звичайного різноробочого в колгоспі — і до голови Новоград-Волинської районної ради, голови державної адміністрації в нашому районі.

Ф.Ф.Жигадла знають і добре пам’ятають буквально у кожному великому і малому населеному пункті. Немає серед них такого, де б не було чогось доброго, корисного для громад, зроблено завдяки його турботам: тракторні стани і тваринницькі ферми, дороги та вулиці, об’єкти соціально-культурного і побутового призначення, це — трудовий подвиг!

Слава Богу, і наразі Франц Феліксович продовжує свою святу місію, є добрим порадником для усіх, залишається неперевершеним оптимістом, гумористом, гірким аналітиком-реалістом. Жаль, але йому, як і всім, доводиться болісно сприймати, переживати великий розлад, зниження трудової активності на селі.

Але життя продовжується. Все має бути добре — у цьому переконаний наш славетний іменинник. Щиро, сердечно, як батька, вітаємо Вас, дорогий Франце Феліксовичу, з Днем народження. Здоров’я, гарного настрою і всілякого Вам добра на многая літа!


З шаною — голови районної ради 1-го та 2-го скликань В.ЗАГРИВИЙ, В.ЯНЧУК


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни та учасників бойових дій:


Євгенію Василівну САЛКО — 26.11.1929 р.н.

Лілію Андріївну ПРОКОПОВУ — 27.11.1934 р.н.

Йосипа Івановича ПОЛІЩУКА — 30.11.1927 р.н.

Сергія Миколайовича ДАНИЛИШИНА — 25.11.1961 р.н.

Івана Івановича ГНІБІДЕНКА — 29.11.1953 р.н.

Віктора Степановича ЛУК’ЯНЦЯ — 30.11.1962 р.н.

Володимира Федоровича ПІДВОЛОЦЬКОГО — 30.11.1952 р.н.

Андрія Олексійовича ДЕМ’ЯНЧУКА — 30.11.1964 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»